Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, miután egy fiúnak elmondtam, hogy tetszik?
Most már a lányok udvarolnak a fiúnak és kezdeményezik az első csókot? Rendesen lement a színvonal.
Ha egy nő előttem ennyire lemegy kutyába és ő akar meghódítani engem, azonnal elvesztem az érdeklődésem. Nincs a vadászat izgalma, a randi előtti várakozások, a készülődés hogy hogyan is csókoljam meg.. megteszi helyettem a lány.
Öreg lettem.
Tetszik a válaszod, köszönöm, de nem pontosan erre gondoltam.
Van az a szituáció, hogy állunk egymással szemben, mindketten elmondtuk, hogy tetszik a másik (szerencsés esetben), na de utána? Kérdezzem meg, hogy "Akkor jöjjünk össze?"? Vagy csak öleljem meg? Sajnos még nagyon kezdö vagyok az ilyenekben:(
Második válaszoló!
Nem udvarolni akarok a fiúnak. Egyszerűen megkérdezni, hogy ugyanolyanok e az érzéseink. Már volt egy fiú, akivel ezt elszúrtuk, mert sajnos nem "mentem le kutyába". Ö pedig nem olyan, mint a régi szókimondó fiúk, mint régen, ezért ö se mondott semmit.
Köszönöm szépen a válaszokat, foleg neked 1es:)
Igen, valószínüleg majd jön magatól:)
Szerintem így visszaolvasva kb. semmit nem segítettem, de Te tudod kedves Kérdező! Kívánom, hogy sikeres legyél mindenben, érd el a céljaidat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!