Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért vagyok ennyire félénk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire félénk?

Figyelt kérdés
Miért vagyok annyira félénk, hogy konkrétan ha írok egy lánynak Messengeren, akkor mindig lenémítom (bizonyos időközönként ránézek), és ha ír, akkor még sokszor azt sem merem megnézni, kell idő, kifújom a levegőt, stb. Van, hogy percekig (!!!) nem vagyok képes megnyitni az üzenetet. Gondolhatjátok, hogy élőben milyen vagyok...

2022. aug. 13. 13:27
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom nincs semmi önbizalmad.
2022. aug. 13. 13:47
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Egyrészt önbizalom, másrészt viszont hormonok. Amikor a közeledbe kerül egy lány az agyad azonnal kapcsol és termeli a hormonokat, amik van, hogy erősen megzavarnak. Ez főleg tinikorra jellemző, hiszen akkor fejlődünk a legtöbbet, teljesen a fejetetejére áll az egész hormonháztartás. Persze vannak, akiknél ez sokkal érezhetőbb és vannak, akiknél kevésbé, de bizonyos mértékben ezen mindenki átmegy.
2022. aug. 13. 13:57
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Hány éves vagy? Valószínűleg csak tapasztalatlan vagy. Nyomd, majd belejössz!
2022. aug. 13. 20:07
 4/8 A kérdező kommentje:

16/f

2022. aug. 13. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem félénkség, hanem szorongás. Nekem akkor van ez néha, ha telefonálnom kell hivatalos ügyben. Szerencsére ritka.

Ha simán csak beszélgetsz, nem akarsz a másik féltől semmit, gondolom nincs ilyen problémád.

2022. aug. 15. 17:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha ismeretlennel beszélek, akkor is megvan ez
2022. aug. 15. 17:15
 7/8 NTBS ***** válasza:
88%
Nincs önbizalom.
2022. aug. 16. 13:10
 8/8 anonim válasza:
Én is a nyáron ugyanígy voltam. Kapcsolat végén írtam egy nagyon hosszú levelet és akkor órákig nem mertem megnézni, hogy írt e vagy, ha írt akkor mit.
2023. okt. 28. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!