Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a valóságban?
Figyelt kérdés
Szerintetek ha Sims4-ben már jól tudok csajozni akkor ez működhet a való életben is? Rengeteget játszottam vele és nincs olyan nő akit ne tudnék meghódítani benne. Szóval szerintem ennyi tapasztalattal simán enyém lehet majd az összes nő.2022. aug. 8. 23:24
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
53 szavazat
1/13 anonim válasza:
Ha még sim nyelven is fogsz beszélni, tuti összejön.
2/13 anonim válasza:
Igen, ha beszélgetsz lányokkal, akkor jelentősen nő az esélye annak, hogy lesz barátnőd.
3/13 anonim válasza:
Hát én ezek után nem tudnék ellenállni neked :)
5/13 anonim válasza:
Ha tudsz úgy nézni, mint a very romantic hangulatban mindenki, akkor még hozzád is megyek
6/13 Szivessa3 válasza:
Semmi köze nincsen a valósághoz
9/13 anonim válasza:
Aztaku...xDDD
Csak most láttam a kérdést de ahogy még láttam ennek tetejébe az első választ, véletlen csultam egyet 😂
10/13 anonim válasza:
Mielőtt nekiállsz csajozni el ne felejtsd megvenni a releváns DLC-ket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!