Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nagyon tetszik de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon tetszik de nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

Segítsetek nem tudok dönteni!

Helyes srác, magas, kék szemű, szőke hajú (pont mint a disney mesékben) és vékony. Csak egy probléma van vele ami miatt nem tudom hogy akarok e vele kapcsolatot ami az hogy vizuális típus. Ti el tudnátok e nézni ezt az apró hibát vagy ez gondot jelentene számotokra.

Kérlek segítsetek mert nem szeretnék a saját hülyeségem miatt elszalasztani egy ilyen remek embert!

2022. aug. 6. 01:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

...mármint ebben mi a probléma?

Miért baj, hogy vizuális?

Egyáltalán itt most mit jelent, hogy vizuális?

2022. aug. 6. 01:18
 2/10 anonim válasza:
0%
Az ilyen típusú pasikkal az a baj, hogy elég kőszívű emberek, úgyhogy ezt neked kell eldöntened, hogy a melegszívűség fontos-e neked. Ha valami csoda folytán meg érzékeny lélek is lenne, akkor viszont azonnal lépj, kár lenne elszalasztani:)
2022. aug. 6. 01:20
 3/10 anonim válasza:
100%

Miért kategorizálsz be így másokat látatlanban? Én is "érzékeny léleknek" tartom magam, pedig illik rám a leírás, és sok hozzám hasonló embert ismerek, akik szintén nem "kőszívűek".

A kérdezőnek pedig üzenem, hogy szerintem ha tényleg csak ennyi a baj vele, akkor próbálkozz nála, hiszen a vizualitás lényegtelen dolog egy igazán jó párkapcsolatban.

2022. aug. 6. 01:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mióta baj az, ha valaki vizuális? Esküszöm nem tudom, hogy velem van-e a gond, hogy nem értem vagy a kérdés hülyeség.
2022. aug. 6. 13:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szinte minden fiú vizuális.

Ezzel mi a baj?

2022. aug. 6. 13:55
 6/10 A kérdező kommentje:

Én se tudom pontosan hogy mit jelent de ő is és a barátai is ezt mondják.

Szerintetek rá merjek kérdezni vagy ez sértő lehet?

2022. aug. 6. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Sexre ertik. Kanos kisgyerekek. Ne vedd komolyan
2022. aug. 6. 16:30
 8/10 anonim ***** válasza:
37%

A vizuális nem csak a szexre vonatkozik!

Azt jelenti, hogy a látvány a legfontosabb neki, az alapján dönt szinte mindenben.

Szexben is ez alapján dönt, és szeret megnézni mindent.

Míg ellentétben a nők többsége a szöveget szereti, és a szexben is ezzel foglalkozik többet.

2022. aug. 6. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Keress rá a vizuális szó jelentésére... Ez egy semleges tulajdonság, nem negatív, se nem pozitív...

Mint hogy valaki logikus, érzelmes, reális... Ő éppen vizuális (ez nem zárja ki az előbb felsoroltakat)

De ha mások mondják, és nem tudod, mit jelent, miért zavar? Miért nem alkotsz a személyiségéről saját véleményt magadnak?

2022. aug. 8. 22:16
 10/10 NTBS ***** válasza:

Adj neki egy esélyt.

A többi kiderül.

2022. aug. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!