Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon tetszik de nem tudok dönteni.
Segítsetek nem tudok dönteni!
Helyes srác, magas, kék szemű, szőke hajú (pont mint a disney mesékben) és vékony. Csak egy probléma van vele ami miatt nem tudom hogy akarok e vele kapcsolatot ami az hogy vizuális típus. Ti el tudnátok e nézni ezt az apró hibát vagy ez gondot jelentene számotokra.
Kérlek segítsetek mert nem szeretnék a saját hülyeségem miatt elszalasztani egy ilyen remek embert!
...mármint ebben mi a probléma?
Miért baj, hogy vizuális?
Egyáltalán itt most mit jelent, hogy vizuális?
Miért kategorizálsz be így másokat látatlanban? Én is "érzékeny léleknek" tartom magam, pedig illik rám a leírás, és sok hozzám hasonló embert ismerek, akik szintén nem "kőszívűek".
A kérdezőnek pedig üzenem, hogy szerintem ha tényleg csak ennyi a baj vele, akkor próbálkozz nála, hiszen a vizualitás lényegtelen dolog egy igazán jó párkapcsolatban.
Szinte minden fiú vizuális.
Ezzel mi a baj?
Én se tudom pontosan hogy mit jelent de ő is és a barátai is ezt mondják.
Szerintetek rá merjek kérdezni vagy ez sértő lehet?
A vizuális nem csak a szexre vonatkozik!
Azt jelenti, hogy a látvány a legfontosabb neki, az alapján dönt szinte mindenben.
Szexben is ez alapján dönt, és szeret megnézni mindent.
Míg ellentétben a nők többsége a szöveget szereti, és a szexben is ezzel foglalkozik többet.
Keress rá a vizuális szó jelentésére... Ez egy semleges tulajdonság, nem negatív, se nem pozitív...
Mint hogy valaki logikus, érzelmes, reális... Ő éppen vizuális (ez nem zárja ki az előbb felsoroltakat)
De ha mások mondják, és nem tudod, mit jelent, miért zavar? Miért nem alkotsz a személyiségéről saját véleményt magadnak?
Adj neki egy esélyt.
A többi kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!