Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kéne elmondanom neki azt hogy nekem mar nem megy anélkül hogy megbántsam?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Lassan egy hónapja hogy eggyütt vagyok a barátommal!Fontos tudni hogy az unoka testvérem feleségének az öccse a barátom,mikor én megtudtam hogy tetszem neki mondtam,hogy én barátságnál többet nem akarok.Majd aztán kérdeztem hogy akar velem lenni mert én megbántam hogy úgymond offoltam,utána össze jöttünk mert azt mondta hogy igen de én viszont nem érzek irarnta semmit már vagy nem kelti fel az érdeklődésem és nem tudom hogy hogyan mondjam el neki hogy szakitani akarok#barát #Harag nélkül
2022. aug. 3. 14:04
1/1 anonim válasza:
Ezt meg kell neki mondanod. Valamennyire fájni fog neki, de ez elkerülhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!