Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez még ugye normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még ugye normális?

Figyelt kérdés

Teljesen beleszerettem egy anime karakterbe(nyilván nem szerelem,hanem nagyon tetszik a kinézete,meg a személyisége),és olyanná akarok válni mint Ő! Szeretnék olyan színű szemeket,szeretnék fru frut,és olyan hosszú hajat,mint ami Neki van. Szeretném,hogy a személyiségem is olyan legyen mint Neki. Gondolkoztam már cosplayen is,de sajnos nagyon drága. Van róla rengeteg letöltött képem,matricáim róla,poszterem róla,hűtőmágnes,kártya...

Szóval ez ugye még normális?

2022. aug. 3. 00:39
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
100%
Miért nem engednek el? Elvégre mindent meglehet oldani szóval hátha találsz rá megoldást. Egyébként melyik karakterről van szó?
2022. aug. 4. 15:05
 22/30 A kérdező kommentje:

21

Hát nemtudom de alapból sem szeretem a tömeget. Egyébként Zero Two-ról.

2022. aug. 4. 15:38
 23/30 anonim válasza:
100%
Népszerű anime, szerintem keress GYIK-n embert aki ugyanúgy szereti. Én itt találtam valakit aki a Death Notet szerette és tökre jól elbeszélgettünk 1-2 hétig.
2022. aug. 4. 17:25
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Zero Two-t én is imádom :D Sztem teljesen normális :)
2022. aug. 4. 19:04
 25/30 A kérdező kommentje:

23

Írtam már ki kérdést,de még senki nem válaszolt.

2022. aug. 4. 20:38
 26/30 anonim válasza:
87%

Hmm és mennyi idős vagy 18 alatt akkor lehet kinővöd , ha 18 felet akorsincs baj elvégre ez gyakran

megesik animéseknél

De idővel változni fog a hozzá álásod ha találsz pl egy másik szimpatikus karaktert.

Meghát alapvetően igy fejlődik az ember személyesége átvesz néhány tulajdonságot a környezetéből legyen az valós / vagy egy jól kiépitet fiktiv karakter személyesége .

Szóval no para :)

2022. aug. 5. 00:53
 27/30 anonim ***** válasza:
80%
Kezd kicsit megszállotság felé hajlani, de ha ez nem zavarja a hétköznapi teendőid, dolgaid, nem befolyásol semmit akkor belefér.. Mondjuk számomra akkor is sok lenne de kinek mi.. A weeb emberek sokszor ilyenek hallottam mar hasonlokat (osztalytarsak, ismerosok)
2022. aug. 6. 22:16
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Amikor 14-15 lehettem, szinte megszállottan rajongtam animékért és anime karakterekért. Van egy poszter, ami azóta is megvan. Habár már rég elmúltak azok a napok, mosolyogva nézek vissza milyen fura voltam tiniként. :) Ne aggódj, nem baj, ha valamit nagyon szeretsz.
2022. aug. 7. 17:06
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Japánban van erre megfelelő szó is, amolyan pszichés népbetegség.

Az esetek zöme kinövi.

Az még oké, hogy stílusa bejön neked, ám az hogy személyiségét felvedd az nem egészséges és ha meg is tennéd SOHA nem lenne olyan az eredeti személyiséged miatt, amely folyamat belül motoszkál.

Inkább feküdj rá önismeretre és hozd elő az igazi éned pozitív formáját, amelyben önazonos és komfortos is maradsz.

Van egy genetikai alap személyiség, amely az agy működésének funkciói alapján működnek, ezt felülírni nem fogod, max csak erőltetve, ám az erőltetett dolgok kihatnak a megjelenésedre stb.

Majd ugye az évek alatt tanult és környezet hatására kialakult személyiség együttese által leszel te az aki.

Ezek zöme tudatalatti.

S ennek megfelelően viselkedsz, mozogsz, beszélsz stb.

Épp ezért is lehetséges kielemezni az embereket csak látva is, kis jelentéktelen beszélgetés alatt pedig akár 70-80%-ban le lehet írni a személyiséget.

(...és én még nem is vagyok szaki. Egy hozzáértővel egyszer összefutottam, na ő már-már ijesztő.)

Ne akarj más lenni és azt se feledd: azt a személyiséget valaki megalkotta.

Nem te vagy ő, te te vagy.

Hozd ki a legjobbat önmagadból.

Hajrá!

Írd meg saját éned, világod történetét tettekkel!

2022. aug. 16. 09:04
 30/30 anonim válasza:
Én is így vagyok most az egyik kedvenc karakteremmel, hatalmas rajongója vagyok! Igaz, nem belé voltam szerelmes, de megértelek téged! :)
2023. aug. 15. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!