Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha két fiú tetszik egyszerre? Olvássátok el lent is!
Az egyik fiú az osztálytársam, a másikat egy helyi gyülekezetből ismerem.
Mindketten adnak jeleket, nem ismerik egymást, osztálytársammal szoktam ritkán beszélni, másikkal nem, mert nem találom sehol. A gyülekezetesnek a szüleivel az én szüleim is jóban vannak, mi is jóban vagyunk, ha találkozunk, mindig beszélgetünk. Ő mindig köszön. Van amikor többször is.
Tudom hogy van ez hogy ha az első igazán tetszik, nem szeretsz bele a másikba, de mindketten adják a jeleket, és még talán remény is van hogy viszonozzák.
A tetszik az még nem túl sok. Neked kell kitalálnod mit akarsz.
29/F
Az első háromnak köszönöm a választ, a többiekkel inkább nem is foglalkozom. 16 éves vagyok egyébként.
Az osztálytársam 7 hónapja tetszik, a másik nemrég jöttem rá, hogy talán ő is szeretne valamit, de ő már régebb óta is olyan mintha próbálkozna. Olyanokat csinál, amit mással nem igazán. Az osztálytársam, szimplán kedvesebb és figyelmesebb velem mint a többi lány osztálytársammal. Szoktunk beszèlgetni, írásban is, csak azt ritkábban
Én is 16 vagyok, mégsem a lányokkal foglalkozom. Inkább tanulj.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!