Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jó szöveg lenne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó szöveg lenne?

Figyelt kérdés
Szeretném megírni egy lánynak az érzéseim. Ez jó szöveg lenne hogy: Szia. Bocsi a zavarásért csak szeretném elmondani hogy szerelmes vagyok beléd. Ezen van valami javítani való vagy ez megfelel szerintetek?

2022. júl. 29. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is élőben mondanám el, mert ez így nem túl jó:(
2022. júl. 29. 18:48
 12/15 anonim ***** válasza:
89%
Borzasztó. Inkább hívd el randira.
2022. júl. 29. 20:05
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Csak hívd el valahova, és írd meg neki, hogy szívesen találkoznál vele.
2022. júl. 29. 20:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Nehogy ilyet írj neki, mert azonnal minden esélyed oda lesz. Írj neki, hogy találkozzatok, mert suliban is szerettél volna találkozni. Menjetek el valahová, de ne egész délután. Látni fogod mit reagál ha igent mond. Ha már ott vagytok az jó jel, aztán ott meglátod mi hogyan alakul. De szerelmet semmiképpen ne vallj max. az első csók után.
2022. júl. 30. 22:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Hát ez elég gáz 😂

Hívd el randira szerintem is inkább és ott beszélj az érzéseidről.

2022. júl. 30. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!