Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elmegy, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok;
Én Ukrajnában éltem, sajnos a háború miatt ide kellett jönnünk Magyarba! Az iskolámban és a faluban volt egy lány! Életem szerelme! Az ő nevelőapja is kijött Magyarországra mert elvitték volna katonának! Édesapám ide hozta dolgozni és élni a házunkba! Remekül megvagyunk vele amugy! Így hogy nyár van feljött a családja 2 hétre! Életem legszebb 2 hétje, minden perce arany számomra! Eddig unatkoztam, semmit nem tudtam csinálni itt magyarban! Szét untam magam, a telefon esetleg letudott egy kicsit kötni! Feljöttek ők, össze jöttem a lánnyal! Minden percet együtt voltunk, olyan jó volt minden reggel felkelni és ő idejött megpuszilt és egész nap együtt voltunk! Egy pillanatig sem unatkoztam! Holnap reggel mennek haza Ukrajnába, most is fent vagyok éjszaka mert nem tudok aludni! Sírok! Nem akarom hogy hazamenjen! Nem akarok újra fel kelni reggel tudván ma egy újabb unalmas, szürke hétköznap! Egy felnapig elment Budapestre, itthol már annyira hiányzott hogy csak járkáltam le-fel! Csak 30 kmre ment egy városba, és egy néhány órára de nagyon hiányzott! Kitudja mikor tudok vele legközelebb találkozni elvileg karácsonykor! Ő már az utolsó 1 hétben minden nap 3szor sírt hogy nem szeretne hazamenni Ukrajnába! Mondta hogy ő fog írni mindig Messengeren, beszélgessünk! Én benne vagyok de nem bírom! Annyira hiányzik és még el sem ment! Veletek történt már ilyen? Hogy tudtatok megnyugodni?
#2 Akkor ez esetben még azt sem tudom mondani, hogy menj ki vele te is. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzete kerültetek. De ha valóban szeretitek egymást, kitarthattok egymás mellett, az akadályokat le lehet és le is kell küzdeni, úgyhogy ne add fel, még simán találkozhattok, elvégre annyira messzire se megy.
2022. júl. 23. 04:24
3/16 A kérdező kommentje:
Igazad van és bennem is ez tartja a lelket, de sajnos ha idősebb lennék sem mehetnék ki vele, mert 18 évesen behívnának katonának Ukrajnában! Nem tudom, otthol él a szomszéd faluban a nagymamám lehet megbeszélem vele hogy oda megyek, ő mindig hívott! Még nem ment el de nagyon hiányzik!
2022. júl. 23. 04:30
4/16 A kérdező kommentje:
Azért is megy haza, mert egy új bentlakásos liceumba megy tanulni! De a hadiállapot miatt, nem hinném hogy lenne sokáig oktatás, Februártól május közepéig nem volt tanítàs egyébként Ukrajnában! Gondoltam arra, ha netán nem lesz suli, hogy kisebb online munkákkal, gyűjtés/spórolással össze szedem a 15 ezer forintot a fuvarra (ugyan is 15 ért hoznak egy embert) és felhozatom! Ebben a nagy házban elfêrne ahogyan eddig is! Ha netán újra suli lenne hazamenne, de ha megszűnik az oktatás, legalább 3 hónapig nem lesz!
2022. júl. 23. 04:38
5/16 anonim válasza:
Én csak azt tudom mondani: tartsátok a kapcsolatot, és majd talán lesz valahogy. Nem lesz könnyű. De én mindig azt mondom: exem anyukája Magyarországon élt, apukája meg Romániában. Akkor, amikor még internet sem volt. Évekig leveleztek, most meg már házasok, és van három gyerekük.
2022. júl. 23. 04:43
6/16 A kérdező kommentje:
Kb 9óra fele elment, a szívem szakadt meg! Azóta ülök itt a szobában, és sírok egész végig fiú létemre. Nagyon hiányzik
2022. júl. 23. 11:39
7/16 anonim válasza:
Annyit tehettek, hogy tartjátok a kapcsolatot Messengeren, és amennyiszer csak tudtok, videóhívásban is beszélgettek. Meg szerintem ha beszélsz a szüleiddel, és a nevelőapjával, meg lehet oldani, hogy egy-egy hétvégére, őszi szünetre vissza jön a lány Magyarországra hozzátok, vagy te mész ki hozzájuk (mondjuk ez nagyon rizikós, nem tudom, hogy vannak a szabályok, utána kell nézni a Konzuli Szolgáat weboldalán).
2022. júl. 23. 13:59
8/16 anonim válasza:
De te miért nem mész el ismerkedni a városba?
Nekem ebből az jött le, hogy nem is igazán a lányt szereted, hanem az egyedül létet nem szereted.
(Persze lehet nem így van, de nagyon ezt lehet kivenni a szövegből)
2022. júl. 23. 19:22
9/16 anonim válasza:
jaj, #9 nem, ez szerelem... Tartani kell a kapcsolatot, és reménykedni, hogy együtt lesztek újra. Hátha tudna itt tanulni...
2022. júl. 23. 19:27
10/16 A kérdező kommentje:
#9 Nem szeretek egyedül lenni, de közel 4 hónapot voltam így! Ide jött 2 hétre volt valaki aki mindig neghallgatott, akivel egész nap beszélgethettem! Igen nem szeretem az egyedül létet sem, mert utálok így lenni, de én őt kurvára szeretem, és nem fogok soha egy lányra sem nézni, mert nekem csak ő kell!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!