Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kinél fér bele az hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinél fér bele az hogy a barátnője elmegy bulizni a barátnőjeivel, és idegen srácoktól fogad el italt?

Figyelt kérdés
Egyre több ilyen dolog történik nagyon kezd sok lenni már, de nem érti mi a baj ezekkel.
2022. máj. 30. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Belefér ha a barátnőivel elmegy bulizni szerintem, akkor, ha velem is eljön. Mármint én örülnék ha ezekre a bulikra vinne engem is, de megértem, ha néha a barátnőivel akar menni. Ha csak italt fogad el az még nekem OK, de ezekután kitudja.
2022. máj. 30. 13:47
 2/11 anonim ***** válasza:
95%

Itt nem is az a kérdés, hogy ez most proléma-e, vagy sem.

Egy kapcsolatban nem teszünk olyat, ami a másiknak rossz. Persze, van, hogy az egyik fél elvárásai kicsit túlzóak. Pl. nekem volt olyan barátnőm, akinek minden nap végén tételesen be kellett számolnom arról, hogy aznap milyen nőkkel/lányokkal beszélgettem, akkor is, ha az mondjuk a boltos, vagy az osztálytárs volt. És természetesen szóról szóra követelte, hogy mondjam el, kivel mit beszéltünk. Ez bizalmatlanság, és túlzás.

De nem is ez a lényeg.

Van két fél, ha az egyiknek valami már túl sok, akkor azt meg kell beszélni. Aztán vagy valamelyik fél enged, vagy nem. Ha nem, akkor meg el lehet dönteni, hogy tényleg vele képzeled-e el a jövődet.

2022. máj. 30. 13:49
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, és ezeket ő meséli el neked, vagy magánnyomozóid jelentették? :)
2022. máj. 30. 13:57
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Felőlem szexelhet is másokkal, az sem zavar. De tényleg.

Amíg a lelkemben béke van, nem tudnak ilyen dolgok érdekelni.

2022. máj. 30. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Épp az Agymenőket nézem. Kérdezik Penny-t: fizettél már valaha italért? Válasz: EBBEN a felsőben?! Soha! Szóval ne aggódj.
2022. máj. 30. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
Nőként ki nem állhatom az ilyen nőket, fizetem a saját italomat.
2022. máj. 30. 17:29
 7/11 anonim ***** válasza:
27%
Semennyire, de nem maga a cselekmény, hanem az ital miatt. Ha egy buliban egy férfi egy idegen nőnek odaad egy piát, abban nagy eséllyel lehet valamilyen kábszer. Csoda, hogy a barátnődet még nem erőszakolták meg...
2022. máj. 30. 18:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Hat az ital az nem baj de mint #7 írta fenn áll a veszély a drog-nak is .

És ha tényleg csak normális italt adnak neki és SEMMI több akkor oké de ha utána meg irogatnak/találkoznak akkor az már nem ok

2022. máj. 30. 21:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat , néha magam sem tudom mi fér bele nekem meg mi nem. Egyik pillanatban nem érdekel ,máskor pedig zavar, ezért fontos az is hogy a nagy átlag mit gondol, engem azért zavar ez egyrészt mert elég félreérthető, meg valahogy én úgy érzem ezt ,hogy ilyenkor a lány nyit a fiú felé valamilyen szinten (vagy nem igy van?) , de viszont ezekről ő maga számol be, nem titkolja. Nekem kicsit fura, forditott helyzetben leharapná a fejem, még akkor is ha csak hozzászólnék valakihez.
2022. máj. 31. 18:56
 10/11 dregor ***** válasza:
Hát felőlem annyi italra hívatja meg magát, amennyire akarja. :D
2022. jún. 1. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!