Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok mit tegyek? Lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
Novemberben kezdődött az egész... gondolom sok iskolában vannak segítők akik segítik a diákok munkáit. Hát én beleszerettem a rendszergazdába...nagyon kedves férfi és néha szoktunk beszélgetni meg messengeren írogatni és sokat mosolygunk egymásra és az lenne a kérdésem hogy mit tegyek? Mert fülig belé vagyok zúgva. Nem a tanárom így ez nem lenne tanár-diák kapcsolat ha esetleg ez is felmerülne. Kérlek segítsetek🥺❤️

2022. júl. 22. 02:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Egy lánynak sokkal több kárt okoznak kétes életű tini sihederek, mint egy érett, de tisztességes srác, aki már dolgozik. És a tanár-diák tiltás az a szexuális kapcsolatra vonatkozik, ami alapból kortársakkal is helytelen volna - és nem pedig arra vinatkozik, hogy ne lehessen egy szép barátságot kialakítani, ha tiszta a dolog, megéri a ballagást, ha meg nem éri meg, akkor nem ér annyit az egész. De nős emberrel valóban szigorúan tilos, nem csak diák hanem bárki más. És senki ne ítélje meg hogy mi ez az érzés, azt sokkal jobban tudja maga a lány. A kulcs a fiú tisztességességén van. Ha nem az, akkor tartsa távol magát a lányoktól. És most 16 feletti lányokról beszélünk, ugyebár.
2022. júl. 22. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem akarom mondani hogy Amerikában a 12-14 éves suttyók miatt köt ki sok lány a kórházban, mert a pofoznivaló kiskamasz kölykök anális szexre viszik rá a még éretlen lányokat, erről cikkezett a net is. Az abortuszokrol nem is beszelve. Ezekkel kene kotekedni, emberek és nem egy tanar-diak romantikus erzelemmel. Egy 20 feletti dolgozó fiatal nem fog imént említett szörnyűségeket csinálni egy lánnyal, sem egy 30 as, mert annak már józan esze is van.
2022. júl. 22. 18:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy mindenki ilyen kedves és akik meg nem azt is elfogadom mindenkinek megvan a maga véleménye 🥰
2022. júl. 22. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!