Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok mit tegyek? Lehet ebből valami?
De! Ez bizony “tanár-diák” kapcsolat. Teljesen mindegy, hogy asszisztens, vagy az irodán dolgozik, vagy takarító. Úgy kirúgnák, hogy a lába sem éri a földet, és a rendőrségen találná magát.
2022. júl. 22. 03:04
1-es vagyok.
Ez nem szerelem, hanem egy pubertáskori ideálkép. Maradj a kortársaidnál.
2022. júl. 22. 03:05
3/13 anonim válasza:
Ő már dolgozó férfi, lehet, hogy van lakása, gyereket is tervezhet. Sínen van az élete. Te még most keresed az utad. Kitudja mi lesz belőled, ő viszont már egy felnőtt. Az is lehet, hogy ő nem gondol bele ennyit a kapcsolatotokba,
gondolhatja azt, hogy te csak egy diák vagy, aki milyen cuki. De ez csak egy szimpla fellángolás, amin mindenki átesik. Elfog múlni. Mennyi idős vagy amúgy?:)
2022. júl. 22. 03:25
Sajnos csak annyit javasolhatok, hogy próbáld mihamarabb elfelejteni őt.
2022. júl. 22. 08:22
Szia!
Beszélgettek messengeren?Hány év korkülönbség van köztetek?
Amúgy gondolok arra, hogy azért mosolyog mert kedves veled,miért legyen egy bunkó? Csak azt nem értem miért irogattok ha ő öregebb sokkal nálad például.
Nálad meg ez egy fellángolás szerű,tini vagy és ilyenkor dolgoznak a hormonok,ilyenkor bizony szokott ilyen történni.
2022. júl. 22. 09:33
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát
7/13 A kérdező kommentje:
Ja és amúgy elmondtam a legjobb barátnőmnek és szerinte nem fellángolás, mivel minden nap róla álmodok és ha meglátom nagyon durván elkezd dobogni a szívem. Amúgy egy fellángolás max nem 3 hónapig tart? És én még úgysem tudok belőle kiszeretni ha nem látom hónapokig :((
nincs időhöz kötve, és tényleg lépj túl rajta, nem lesz ebből jó...
2022. júl. 22. 12:04
Na ide figyeljetek nagyokosok! Én férfi vagyok de fejezzétek be a hülyúlést, a sok rohadt bünözőt kell a rendőrségre vitetni a diszkókból, nem egy tanár-diák kapcsolatot. A lány már nem gyerek, a tanár meg nem bácsi. Nincsen semmi probléma kedves kérdező, iskolán kívúl szép szerelem alakulhat, rohadtul senkinek semmi köze hozzá! Csak amíg ott dolgozik és te nem maradsz ki suliból, tirokban maradjon. De csak ha a srác legényember és tisztességes. És semmiféle testi kapcsolatról szó se legyen. Számíthatsz rám megértelek. Okos válaszolók, törődjetek inlább a lány féldrofos diszkós szexmániás részeges kortársaival, a sok húlyegyerekkel, a lány megérdemel egy normális idősebb srácot! Csak legyen normális tényleg, tehát semmi szex.
2022. júl. 22. 17:31
#9 Szerinted egy aktív éveiben lévő férfi kitart egy jól kinéző tinilány mellett, ha nincs semmi szex? Aligha...
Sőt, benne van a pakliban, hogy csak arra megy.
2022. júl. 22. 17:49
Kapcsolódó kérdések: