Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom kiverni a fejemből, folyton ő jár az eszemben. Látni szeretném, álmodozok róla/vele. Pedig alig ismerem. Fiúk, nektek is van ilyen érzésetek olyan lánnyal kapcsolatban, aki tetszik?
2:
Igen, én is lány vagyok, azért kérdeztem a fiúkat, nem látok a fejükbe
Ohó, ne is mondd, velem is ugyanez a helyzet :(
Egy lány sorstársadtól
Van persze. A kérdésedben igaz nem kértél segítséget de gondolom szeretnéd megismerni közelebről. A lényeg legyél határozott. Általában(most már nem mert a fiúk 60%-a ha meglát egy csinos lányt leblokkol) a fíúk odamennek a lányhoz és elkezdenek beszélgetni vele. Te is tedd így, kérdezgesd olyan dolgokról amit tudni akarsz. Ne légy tolakodó és mindig csinálj úgy, hogy ő is keressen meg. Ne félj mert azzal mindent csak elrontasz és hülyének fog nézni. Nézd meg milyen tipusú srác és igazodj hozzá. Meglátod egy kis idővel elfogod csábítani. Sok sikert!
19/F
Beszélgess vele! Írj neki online, keresd őt. Ha érdekled akkor ő is keresni fog. Érdeklődj, mesélj magadról neki. Mik a hobbijaid, neki mik a hobbijai. Még ha nem is találod annyira érdekesnek egy-egy hobbiját, kérdezz róla. Ki tudja, lehet elsőre nem érdekel, de minden ember más.
Ha vagytok annyira jóban, akár hívd fel, videochateljetek, érted.
Alig ismered? Ismerd meg!
Sok sikert! Ha szeretnél róla beszélni, nyugodtan írj.
6,7: munkatársak vagyunk, ha mondhatom, egy helyen dolgozunk időnként. Szóval csak annnyira ismerem. Így mi az helyzet ezzel?
Köszönöm a tanácsokat és a válaszokat!
#7 vagyok
Ebben az esetben megpróbálhatsz vele a munkáról beszélgetni.
#6 vagyok.
Igen ahogy #7-es is írta vagy a munkahelyről vagy mondjuk ha hallod, hogy valakivel beszélget csatlakozz be te is. Legyél olyan aki sok dologhoz hozzá tud szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!