Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom elérni hogy járjunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni hogy járjunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van az exem! Akivel jelenleg egy házban kell éljek (szülő haverság, akit ez mélyebben érdekel írjon üzit) kis nyaralás szerűség, no de! Én úgy érzem hogy érzek valamit (hu de jol hangzik)! Nem szoktam hozzá szólni sem, inkább kerülöm ha lehet értitek! Az utóbbi 2 darab napban azt figyeltem meg hogy a szokásosnal többet próbál meg velem beszélgetni, kedves hozzám, nevet azokon a szar vicceimen amiken a kis hang sem szokott nevetni a fejemben. Nekem ad igazat mindenben. De beszélget velem (csak igen szűkszavú vagyok, szóval lehet elutasításnak veszi 🤣) szerintetek érezhet ő valamit vagy csak barátságot? Mit tegyek?

2022. júl. 12. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából bármelyik lehet. Viszont, ha ennyire feltűnően közelít, akkor szerintem nem csak a feszültséget akarja oldani. Legközelebb csak mondj annyit neki, hogy "Milyen kedves vagy mostanában.:)", a reakciója pedig valószínüleg árulkodni fog.
2022. júl. 13. 06:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi kellene legyen a reakció? Vagy a válasz?
2022. júl. 13. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Látni fogod rajta, hogy jól esik-e neki, hogy észrevetted a kedvességét. De akár konkrétan rá is kérdezhetsz, hogy miért ilyen kedves mostanában.

Ha pedig nagyon bátor vagy, akkor időről időre menj át hozzá a szobájába beszélgetni, hátha ebből érteni fogja, hogy mit szeretnél.:)

2022. júl. 13. 18:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan semmit sem válaszolt erre
2022. júl. 13. 21:25
 5/5 NTBS ***** válasza:
Esetleg elmondod neki, hogy szeretnél újra járni vele.
2022. júl. 15. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!