Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek oda hozzá és mondjam el neki?
Most elsősorban a 15-16 éves lányokat kérdezném tanácsért, a szitu a következő:
Idén lettünk 9-esek (elsőéves gimisek), idén ismertük meg egymást. Van egy osztálytársam, aki már régóta bejön meg minden. Az év vége felé próbáltam vele beszélgetni, de nem nagyon volt eredmény. Nem tűnt úgy, hogy próbál lerázni, de nagyon nem viszonozta a próbálkozást. Szívem szerint szeptember elején odamennék hozzá, és elmondanám, hogy már régóta bejön nekem. Ezt valahogy így gondolnám: félrehívom beszélgetni, és "Tudod xy, az a helyzet, hogy már régóta bejössz nekem, és *valami kedves mondat* Nem tudom még mit kéne pontosan. Szerintetek? Abszolút nincs még tapasztalatom az ilyen dolgokban, nem tudom mi a legjobb, amit ilyenkor mondani lehet. ? Sajnos egyáltalán nem tudom, hogy ő mit gondol rólam, és kicsit tartok tőle, hogy nem különösebben jövök be neki...
Vagy csak kezdjek el beszélgetni vele mindenféle bevallás nélkül?
És ha tegyük fel elmondom neki, azt hogy lenne érdemes?
Először beszélgess vele, ebből majd látod, hogyan viszonyul hozzád.
Ha jól, akkor se mondd el rögtön, hanem előbb hívd el valahova: pl. vegyél neki valamit a büfében.
Ha szívesen megy veled, én még akkor is inkább előbb elhívnám valahova, pl. moziba. Ott minden kiderül.
1-es Igen, igazad van!
4-es Mit tudnék nyáron csinálni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!