Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom ?
Figyelt kérdés
Van egy lány akit "megismertem" és nagyon belézúgtam. Honnan tudhatom ,hogy ez a lány is szerelmes belém ? És ,ha az érzés kölcsönös ,akkor hogyan közöljem vele ?2022. júl. 10. 08:05
1/7 anonim válasza:
Hát először is milyen kapcsolatba vagy vele? Hogy viselkedik veled? Ebből talán megtudjuk, hogy tetszel-e neki.
3/7 A kérdező kommentje:
1 Nem néz soha a szemembe ,de hogyha 1-2 pillantásra a szemkontatkus kialakul egyből elhúzza a fejét és furán viselkedik ,amikor a közelében vagyok.
2022. júl. 10. 11:44
4/7 anonim válasza:
Több mint valószínű hogy barátnál többnek sose tekintett de ha elmondod legalább udvariassan vissza tud utasítani amíg olyan srácokkal reszel akik nem féltek felé szexuális közeledni
5/7 anonim válasza:
Szerintem lehet tetszel neki, írj rá, mert, ha nem teszed meg, mindig ott lesz a mi lett volna, ha...legalább akkor tudni fogod, hogy mit gondol. De ne mond meg neki egyből, hogy szerelmes vagy belé. Csak kérdez tőle valamit. Vagy esetleg hívd el valahová.
6/7 anonim válasza:
Vagy, ha a közeledbe van beszélges vele
7/7 Senior Séf válasza:
Ne tudd! Nem az a dolgod, hogy TUDD, hanem az, hogy tegyél róla, hogy az legyen. Akkor is, amikor már jártok. Akkor is, amikor már a feleséged. Mert vésd az eszedbe: megtartani sokkal nehezebb, mint megszerezni.
Amúgy meg ne közölj vele semmi ilyesmit. Mit oldasz meg vele, ha tudja? Sokkal célravezetőbb, ha bizonytalan a dologban. Ha este, amikor lefekszik, ábrándozik rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!