Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tini lányok tényleg nem szeretik,ha még a "randizgatós" korszakban dicsérik őket, akár a külsejüket, akár a belső tulajdonságaikat?
Én pont, hogy azt tapasztaltam, hogy amikor még fiatalabb, 18 alatti lányokkal jártam, rajtuk tényleg látszott, hogy hálásak egy bókért. Amikor huszonéveseknek bókolok, akkor viszont azt érzem, hogy felesleges, mert úgy mondja, hogy köszönöm, mintha én lennék az életében az ezredik, aki ugyanezt mondta és már kb. uncsi. Volt olyan barátnőm, akinek már nem is bókoltam egyáltalán, mert rengeteg pasi kerülgette és úgy tudtam kitűnni közülük, ha játszottam a nehezen kapható kősziklát.
Szerintem minél idősebb egy szép lány, annál többször hallotta életében, hogy tetszik másoknak, így nekünk férfiaknak ennél kreatívabbnak kell lennünk, ha újat akarunk nyújtani.
" amikor még fiatalabb, 18 alatti lányokkal jártam, rajtuk tényleg látszott, hogy hálásak egy bókért."
Hol?? mert az én környezetemben úgy reagálnak a bókra mintha pofonvertem volna őket.
#5 #7
Azt írtam, hogy akikkel jártam. Tehát már együtt voltam velük. Úton-útfélen nem szoktam bárkinek bókokat osztogatni. Csak azoknak bókolok, akikkel már együtt vagyunk. Akivel még nem jöttél össze, annak nem szabad állandóan bókolni, mert az eléggé simp hatást kelt. Akikkel még nem járok, én inkább ismerkedni szoktam, kérdezgetem őket a lelkük mélyéről, nem dicsérem őket állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!