Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szeressek ki a tanáromb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki a tanáromból? Mit érzek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Beleszerettem az egyik tanárnőmbe, lány létemre. Ezelőtt nem volt ilyen, a fiúk tetszettek. De ez a nő annyira lenyűgöző. Nagyon szép, kedves, okos, óriási szíve van. Olvastam, hogy a rossz tulajdonságait kell előre helyezni, akkor kiszeretek belőle. Az a gond, hogy a rossz tulajdonságai is tetszenek. Egész nap rá gondolok, elrontja a kedvem hogy nem ismerhetem közelebbről. Beszélgetni szeretnék vele, talán megcsókolni is (ebben még nem vagyok biztos), össze vagyok zavarodva. Szeretném élvezni a nyaramat, de elveszi a figyelmem mindenről. Tényleg próbálok nem rá gondolni. Arra gondoltam lehet nem is szerelem, de akkor mi más lenne? Az nem mondható hogy csak felnézek rá, mert nem példaképként tekintek rá. Ha valakinek van ötlete milyen érzés lehet ez, az írjon légyszi. Értelmetlen valaszokat ne írjatok, azzal nem megyek előre.

#tanár #Ismeretlenérzések
2022. júl. 2. 14:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam hozzá, hogy senki nem tud erről, szégyellem magam ez miatt, csak szeretném ha valaki meghallgatna és tanácsot adna, megmagyarázná az érzeseimet.
2022. júl. 2. 14:45
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez nem szerelem, csak rajongás.

Majd elmúlik.

2022. júl. 2. 14:48
 3/6 anonim válasza:
13%
Jézusom... Nagyon remélem hogy ez vicc
2022. júl. 2. 15:37
 4/6 anonim ***** válasza:
78%
Mondd el neki és garantáltan olyan választ ad neked, hogy kiszeretsz belőle!
2022. júl. 2. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
Ismerj meg új embereket és rájössz, hogy milyen csodás világ van körülötted.
2022. júl. 3. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem lehet, hogy édesanyaként, vagy barátként, vagy nővérként akarsz tekinteni rá?
2022. júl. 3. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!