Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem keress magától de ha ráirok kedves?
Figyelt kérdés
Sose keress magától ha írok neki viszont ő a kezdeményezőbb és mindig ő kezd bele egy témába de viszont múltkor is bele kezdett egy témába válaszoltam neki és azóta nem is olvasta el..
Mi tévő legyek?Eléggé az esettem..
2022. júl. 1. 14:45
1/3 anonim válasza:
Ha sosem keres magától akkor nem vagy az esete, eseteg egyéb kizáró ok áll fenn. Pl hogy ő mással ismerkedik, más az esete, van valakije stb...
Nekem aki tetszik, őt keresem, vágyom a társaságára, rendszeresen írok neki stb... Sajnálom, de ez valószínűleg egyoldalú.
29/F
2/3 anonim válasza:
Velem is hasonló volt, más okok miatt lett vége az ismerkedésnek. Nekem is ezt jelenti, ha valakit érdekelsz akkor ír, kérdez, válaszol mondjuk 1 napon belül.
3/3 anonim válasza:
Hát, ha sosem keres magától, akkor nem reménykednék.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!