Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mik a szándékai?
Figyelt kérdés
Szóóval..ezt ott kezdeném,hogy van egy fiú barátom, aki nekem nagyon bejön.Eleve már az elején úgy lettünk jóba,hogy iszogattunk. Akkor már láttam, hogy máshogy közeledett felém. Megölelgetett, kezemet megfogta és egyéb ilyen dolog. Mikor kettesben voltunk, megcsókolt. Leszögezném,hogy nem volt még barátnője a srácnak, és a csók után azt mondta, ő nem áll készen. Meg is beszéltük,hogy barátok leszünk. Erre rá kb 1-2 hétre megint iszogattunk, ölelgetett,megpuszilta a fejem tetejét,kézenfogva sétált velem,mert állítása szerint neki ez annyira jól esik tőlem. Mikor éppen nem vagyok ott rólam beszél,hogy milyen jó lett volna ha találkozik velem régen. Ugyanúgy piszkálgat,sőt még volt,hogy egy “szerelmem”-et mondott nekem,csak így a semmiből. Lejött hozzám csak úgy a semmiből,nem is tudtam róla,csak azért,mert látni akart. De ő állítólag csak barátként néz rám:(. Legjobb barátom azt mondta,ne aggódjak,lépjek én,mert a fiú fél elmondani nekem az érzéseit,és inkább megvédi magát a csalódástól. Ezek alapján szerintetek mi lehet? Akar valamit vagy szimplán barát?:/ 17/L 17/F2022. jún. 29. 11:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem többet akar, próbálj meg te kezdeményezni
2/4 A kérdező kommentje:
Valószínüleg az lesz, nem sokára lesz egy ivászat megint, szóval lehet rátérek erre..Kár, hogy bizonytalan vagyok:/
2022. jún. 29. 15:03
3/4 Senior Séf válasza:
Valamit tisztázzunk, kérdező. MINDEN fiú dugni akar, akár elismeri ezt, akár nem. Hogy aztán mit akar még ezen felül, az attól függ, hogy az élet egyéb területein mennyire tudsz társ, partner lenni. Ezt a barát szöveget meg verd ki a fejedből. Az evolúciós versenyben nem azért választódtak külön a nemek, hogy BARÁTKOZZANAK egymással.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor remélem ebből kialakul valami:)
2022. júl. 1. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!