Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Lehet komoly szándéka?
Van egy srác, akivel idén közelebb kerültünk egymáshoz és el is mondtam neki, hogy többet érzek iránta, mint szimpla barátság. Akkor ő időt kért, de utána szinte mindig keresett, apró kérdésekkel. Hogy mióta érzek igy, miért pont most mondtam el és a többi. Aztán elkezdtünk komolyabban ismerkedni, de egy idő után úgy éreztem sehova sem haladunk és a beszélgetések közben is inkább tűnt úgy, hogy csak válaszolgat, mert úgy érzi illik.
Aztán én inkább hagytam az egészet és nem kerestem. Az iskolában, órákon és mikor összefutottunk mindig kedvesen reagált ezek után is és mindig volt egy két szava hozzám. Valamint a mai napig rajta kapom, hogy néz sokszor.
Az utóbbi 2 hétben újra beszélgettünk és utalt rá, hogy tudja mit érzek és ennek ellenére ugyan úgy beszélget velem. Ma mikor találkoztunk többször apró fizikai kontaktokat is kezdeményezett köztünk és kérdezett, valamint figyelmesen hallgatott is.
Szerintetek mit kéne tegyek és mit gondolhat ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!