Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen létezik, mik a saját tapasztalataitok?
Szerintem az első szerelem az igazi. Később is alakulhat ki hasonló érzés de az első a legmélyebb, legőszintébb, legszerelmesebb.
Ti mit gondoltok erről, hisztek abban h egy későbbi szerelem felülmúlhatja?
Ui.: Ezt az első szerelem dolgot nem úgy értettem, hogy aki először tetszett általánosban, hanem az a tipikus első amikor az életedet adnád a másikért és egyszerűen menthetetlenül belé vagy zúgva bármilyen defektesről van szó, és szakításnál/visszautasításnál (mert hogy ezek általában így végződnek) mindenki azt mondja hogy találsz jobbat stb de mindenkiben őt keresed és senkiben sem találod mert fogalmad sincs hogy mit de vmit megláttál benne ami csak és kizárólag benne van meg.
Szerintem sem igaz. Tini kapcsolatok kategóriában van, szóval gondolom tini szerelem. Majd elmúlik, ha lesz rendes kapcsolatod. Akkor majd arra gondolsz, hogy buta voltál, hogy az elsőt hittes igaz szerelemnek.
Az első "kapcsolatomban" is hú de szerelmes voltam. Együtt jártunk mindenhova. Aztán később lett egy igazi nagybetűs Kapcsolatom és visszagondolva eszembe jut, hogy tényleg azt tartottam szerelemnek?
"Ezt az első szerelem dolgot nem úgy értettem, hogy aki először tetszett általánosban, hanem az a tipikus első"
Jó, és akkor ezek szerint melyiket is definiáljuk az elsőnek? Mert ez így nagyon úgy tűnik, hogy nem az elsőre vonatkozik, hanem az addigi legmélyebb kapcsolatra.
De mindegy is, ez egyébként sem úgy működik normális körülmények között, hogy van egy, aztán utána minden más csak lagymatag vágyakozás lesz az előzőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!