Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet hogy fog újra szeretni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy fog újra szeretni?

Figyelt kérdés

Azt mondta már nem érzi amit régen már nem szeret vagyis.

De azt akarja hogy ha idő és a sors úgy akarja akkor alakuljon ki újra a szeretete irántam.

Fog még szeretni engem valaha vagy engedjem el?

2022. jún. 10. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet ezt így megjósolni. Szerintem nem igazán, ha ilyet mond azt átgondolja. Ha mégis akkor is sok idő kell hozzá.
2022. jún. 10. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el. Ne élj matrónaként csak azért, mert ő az időre meg a sorsra bízza a dolgot.
2022. jún. 10. 14:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem így működik. Felejtsd el, van még 5 milliárd másik pasi a földön.
2022. jún. 10. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el,ne várj rá!
2022. jún. 10. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

csak 3,9 milliárd

2022. jún. 10. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el, rájött, hogy nem szeret.
2022. jún. 10. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább elfelejteném.:/
2022. jún. 10. 21:58
 8/8 SaJt01 ***** válasza:
100%

Ezt a suttyó dumát! Jól elbeszélgetnék az ilyen emberrel. 'elmúlt az érzés, de később majd hátha jó leszel'

Rakétába rakni és irány a nap!

Kérdező lehet nem egyértelmű most a lila ködben, de ez a tahó, embertelen önzésnek olyan szintje ahonnan nincs kiút. Az ő agyában te nem egy érző emberi lény vagy, gondolatokkal, tapasztalatokkal meg álmokkal. Hanem egy díszlet az életében, egy statiszta. Bevallom ezt nagyon elvakult dolog egy két elejtett megszólalásból leszűrni, de mégis milyen ember az aki még csak rendesen lezárni sem tud, polcra rak. Mindenki sokkal többet ér annál hogy valakinek a B terve legyen!

2022. jún. 11. 04:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!