Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem? A hibámat hogy tudnám kijavítani?
Osztálytársam a lány, barátok vagyunk már nagyon rég óta, padtársam. Ha nincs ott a többi fiú, akkor tök jól elbeszélgetünk, de a fiúkkal is jól el van, eljár velünk focizni is. Ha véletlenül összeér a lábunk nem húzódik el.
Ma eltört a kezem és ő végig mellettem volt, de valami undorítóan beszéltem vele, ami akkor fel sem tünt, de mostmár nagyon bánom. Üvöltöttem, hogy kussoljon, pedig ő csak segített, a mentőt is ő hívta ki. Este még 2x rámírt, hogy hogy vagyok.
Nagyon bánom, hogy paraszt voltam vele, hogyan tudnám rendbehozni?
Régóta érzek iránta valamit, de nem merem elmondani, mert félek, hogy ő nem és ez megölné a barátságunkat. Mit tudnék csinálni?
"Bocsánatot szeretnék kérni a mai dolog miatt. Csak nagyon megijtem, ezért voltam ilyen. Megbeszélhetjük?"
Ez, vagy amit #1-es írt.
#1 vok .
Szerintem sikerülni fog
Írd az enyém és #2 keveréket vagy ahogy jónak gondolod de mindenképp írj rá ! Sikerülni fog!
Szerintem rájött hogy a fájdalomtól viselkedtél vele így szóval ezen ne stresszelj
Kevés dolgot írtâl le róla de barátként tuti bír azt meg te tudod kideríteni hogy vajon máshogyan is érez e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!