Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek örülne?
Figyelt kérdés
Sziasztok 17 éves fiú vagyok és van egy 15 éves barátnőm akit imádok!
1 hónapja jöttünk össze...
Holnapi napon megyek harmadjára náluk és szeretném meglepni.
Arra gondoltam ha veszek neki egy szép virágcsokrot a kedvenc virágaiból, szerintetek fog neki örülni?
Mert változott a világ régebben volt nagyobb divat ez a virág stb... manapság egy fiatal lány örülne ha vinnének neki virágot?
Ti örülnétek neki lányok?
2022. jún. 6. 22:19
A kérdező szavazást indított:
Igen örülne
Nem örülne
32 szavazat
1/7 anonim válasza:
Maga a gesztus önmagában fel fogja dobni. Tőled kapta, a törődésedet fejezi ki, szerintem teljes jó.
5/7 anonim válasza:
Üdv, mindenképpen le a kalappal, hogy így gondolkozol..
A virág csokor jó otlet, de legkozelebb édeséget vennék neki.
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet lenne!!! Nagyon szép gesztus, amikor egy fiú virágot vesz a barátnőjének.szerintem örülne neki. :))
7/7 anonim válasza:
Csak azért, mert ma már nem annyira nagy divat, attól még egy nagyon szép gesztus! Nincs olyan nő, aki ne örülne annak, hogy a párja gondol rá bármilyen formában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!