Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék, hogy elfelejtsem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok valakibe, akivel számtalan okból kifolyólag sosem lehetek együtt. A legkizáróbb ok: ő biztos, hogy nem szeret engem viszont...3 éve szenvedek ezzel a tudattal, és még mindig ugyanúgy megdobban a szívem, ha meglátom. Jár még valaki hasonló cipőben? Mit tehetek, hogy valahogy elfelejtsem?

2022. jún. 5. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondolj rá, kerüld el, foglald el magad. De ha már 3 éve tart akkor szerintem érdemes lenne elmenned pszichológushoz.
2022. jún. 5. 22:56
 2/4 anonim válasza:
100%
Én is voltam így tini koromban, az illető sajnos meghalt, de nem tudtam más iránt érezni, amit iránta. Nem volt köztünk semmi, csak az érzés, amit más iránt nem éreztem. Nem mondom, hogy nem jut eszembe a mai napig, de arra gondoltam ő is azt akarná, hogy boldog legyek... Évek teltek el... jó sok, aztán férjhez mentem valakihez, aki hasonlóan magányos volt, ma pedig boldog vagyok, van egy kislányom, akit imádok. Ha most még nem vagy nyitott új érzésre lehet oka van, talán, hogy épp szabad állapotú legyél, amikor majd az igazival találkozol, és akkor úgy is érezni fogod, hogy eljött az idő továbblépni. Ki kell tartani és nem szomorkodni, azért a jövőért, ami vár rád. A másik lehetőség, hogy elmondod neki, hogy mit érzel, és akkor derül ki, hogy biztosan nem érez-e ő is többet irántad.... Hátha mégis. :)
2022. jún. 6. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! 2-es, nagyon sajnálom, ami történt. Örülök, hogy sikerült leküzdened, Isten éltesse a kislányod.♡ Sajnos az biztos, hogy ő nem érez irántam semmit, ezért nem is mondom el neki, viszont minden erőmmel azon leszek, hogy elfelejtsem. 2 évvel ezelőtt kiderült, megtudta, hogy szeretem őt, azonban erről köztünk soha nem esett szó, soha nem is beszéltünk róla.
2022. jún. 6. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Hasonló szituációban vagyunk. Egy éve vagyok szerelmes a legjobb barátomba. Pár napja mondtam el neki, mert úgy éreztem tudnia kell és már nem bírtam magamban tartani. Így láttam jobbnak. Rizikós volt, mert nagyon szoros barátság van köztünk és tudtam ezzel a lépéssel akár tönkre is tehetem. Azt mondta nem szeretné veszni hagyni a barátságunkat, de neki ez ennyi. Azóta nem sok idő telt el. Szerintem négy nap. Nem fogok hazudni fájt és fáj és próbálom elfogadni. Mást nem tudok. Egyébként meg felejteni. Bár nehéz. Szeretném ha tudnánk barátok maradni. Viszont olyan érzés mintha azóta, hogy beszéltem vele minden irányítás kicsúszott volna a kezemből. Érettségi kellős közepén járok és mióta dumáltunk bármit próbálok csinálni nem sikerül. A gondolataim ezerfelé járnak és szét vagyok csúszva teljesen fejben. Nem zokogtam utána, mert nem az a típus vagyok. De ettől függetlenül még vacak. Én próbálom lekötni magam és nem rá koncentrálni. Nem beszélek azóta vele. Ha akar valamit majd keres. És ami most sokat segít az a zene. Leköti a figyelmemet. Remélem tudtam segíteni a saját helyzetemmel.

19 éves lány

2022. jún. 8. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!