Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem, elfelejtsem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem, elfelejtsem?

Figyelt kérdés
Story: beleszerettem egy lányba akivel csak kavartunk,viszont neki kezd alakulóban lenni egy kapcsolat,de attól mi továbbra is kavarunk,viszont én mar többet szeretnék tőle.. mondjam meg neki? vagy már késő és inkább próbáljam meg elfelejteni? eléggé szarul érzem magam..hogy itt van mellettem,de nem az enyém..viszont nem akarom kínozni feleslegesen magam..

2020. ápr. 8. 17:59
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Hát elég érdekes lány lehet, ha kavar veled, és még mellete kapcsolatot épit mással.. Szerintem jobb ha a párja is meg teis otthagyod mert egy ócska rib..
2020. ápr. 8. 18:14
 2/10 exelant ***** válasza:
88%
Ha komolyan érdekel, mondd meg neki természetesen, de a döntés joga maradjon meg neki, hogy kit választ, s ha téged nem akar komolyabban, ne kezdj hisztibe. Úgysem tudsz mit tenni...de eldől legalább, ő mit érez feléd, lehet erre vár magában ő is, csak kell, hogy megerősítsd ebben. Azért van szája az embernek, hogy beszéljen. Próbálkozz. Próbáld már meg legalább. Utána ne ez legyen a baj, hogy nem mertél kérdezni. Előbb vagy utóbb ehhez a ponthoz úgyis elérkeztetek volna, amikor dönteni kell, nyilván a kavarás oly hosszú ideig nem működik hosszú távú kapcsolatot tekintve egy férfi és egy nő közt, vagy vége szakad egy idő után, vagy komolyabbá kell, hogy forduljon. Valaki egy idő után többre fog vágyni egy ilyen kapcsolatban, mint az itt is látható.
2020. ápr. 8. 18:16
 3/10 A kérdező kommentje:
igen.. én is azon gondolkoztam hogy legközelebbi alkalommal meg kellene mondanom mit érzek,és lesz ami lesz
2020. ápr. 8. 19:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden oké és megegyeztetek ebben az elején, mi okod van otthagyni?
2020. ápr. 8. 19:05
 5/10 A kérdező kommentje:
kettő nem menne együtt
2020. ápr. 8. 20:50
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

Most komolyan egy olyan lánnyal akarnál együtt lenni, aki egyszerre kavar veled meg egy másik sráccal, akivel elhiteti, hogy össze akar vele jönni, közben meg csalja fűvel-fával? Tényleg egy ilyen csaj kéne neked, aki megcsal szemrebbenés nélkül, akinek tini létére nem elég egy f**, aki simán belehazudik bárkinek a szemébe? Az első adandó alkalommal félremenne melletted is, ne gondold, hogy nem kavarna ugyanúgy másokkal.

Keress inkább egy normális csajt, aki megérdemli a figyelmet, az ilyen olcsó lotyókat hagyd meg a hülyegyerekeknek.

2020. ápr. 8. 20:57
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólokhoz. Tényleg bíznál ebben a lányban? Alakulóban van egy kapcsolata valaki mással de közben veled is kavar. Oké, hogy nincsennek együtt, de szerinted ha veled jönne össze nem kavarna másokkal?

Szerintem felejtsd el ezt a lányt.

2020. ápr. 8. 22:41
 8/10 A kérdező kommentje:
Milyen ironikus,hogy pont az ilyen ''ribis'' Sztorijai végett kezdett érdekelni a csaj,most meg itt tartunk.. köszönöm a válaszokat!
2020. ápr. 9. 00:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne monddj neki semmit, inkább szakíts meg vele minden kapcsolatot. Megértem, hogy szereted őt, de nem lenne érdemes egy kapcsolatba belekezdeni. Megtudnál bízni benne? Mi lenne a garancia hogy melletted nem kavar mással? Semmi...
2020. ápr. 9. 01:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Amugy a kavarasnak mi ertelme?
2020. ápr. 9. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!