Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamu profilról írtam rá a crushomra mit tegyek?
Igazából a legfontosabb, hogy minél hamarabb elmond neki, mert minél tovább húzod, annál rosszabb lesz a végkifejlet. Próbáld meg neki elmagyarázni, hogy kicsit féltél, mert túlságosan tetszett. (Ez az egójának sem tesz rosszat). De mindenképpen legyél vele őszinte és próbálj meg megbánást mutatni és onnantól már csak rajta múlik, hogy mit fog tenni.
(Egyébként Netflixen van egy film, ami hasonló sztori: Sierra Burgess is a loser)
Töröld a kamut, írj a rendesről, vállald a felelősséget, és tanulj az esetből.
Megértem az óvatosságodat, de elég gáz kamuprofillal indítani. Én utólag már nem vennélek komolyan egykönnyen, és mindig ott lenne köztünk a kétség, hogy egyszer már átvertél.
Drukkoljunk, hogy veletek nem így lesz.
Ha velem történne ilyen, akkor felvetődne bennem: "ha ismerkedés elején kamuzott, miért higgyek neki később?"
.
Ha jót akarsz magadnak, minél hamarabb válts igazmondásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!