Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire normális ha több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire normális ha több fiúba vagyok szerelmes egyszerre?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Szögezzük le, hogy nem vagyok párkapcsolatban és nem hülyítek egy fiút sem.

Viszont mennyire normális ha több fiúba vagyok szerelmes egyszerre? (Nem csak a bejön kategória, mert

3 fiúról vagy szó abból 2 az exem és egyszerűen még mindig szeretem őket, mindegyiket egyformán, de egyik sem tud az érzéseimről egyébként.)

2022. máj. 20. 16:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is ezt akartam írni, hogy nem véletlenül az exeid. Hány éves vagy?
2022. máj. 20. 22:10
 12/15 SaJt01 ***** válasza:
67%

Ha több fiúba vagy szerelmes akkor több fiúba vagy szerelmes. Nyilván jobban tudjuk megmondani hogy mit érzel hány ember felé a képernyő mögül.

Ilyen helyzetben szerintem az a fontos hogy mi a személyes tapasztalatod.

Ha tudsz nyugodtan haladni a hétköznapjaiddal, annélkül hogy rosszul éreznéd magad a helyzeted miatt akkor semmi gond. Ha ezen felül még tudsz is csak úgy örülni hogy közel áll a szívedhez ez a 3 ember, anélkül hogy görcsös cselekvés kényszert éreznél hogy fizikailag megéld az érzelmeidet, akkor egyenesen kiváló!

Ha ezek nyomasztó dolgok a számodra akkor próbálkozz módszereket alkalmazni hogy ne érezd magad tőle rosszul. Bármit ami működik, csak ne tudatmódosító szereket, meg ne bántsd őket.

2022. máj. 21. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:
86%
Én is 2 nőt szeretek. Egy meg nagyon tetszik. Nem fura ez. Dolgoznak a hormonok.
2022. máj. 23. 00:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam nem rég. Egyszerre 2 fiú is tetszett. Szintén, egyik sem tudott az érzéseimről.
2022. jún. 4. 14:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm, aki több fiúba volt szerelmes....
nov. 29. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!