Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hazudik folytonosan a barátnőm?
Mert nem nézel ki jól, és nincs férfias kiállásod sem.
Más kell neki, csak még nem talát egy biztos pontot.
Én például világ életemben utáltam, ha mondjuk ismerkedtem valakivel és az exek kerültek szóba. Nincsenek titkolni valóim, de az már a múlt, amin még ha esetleg szarul is alakult nem tudok már változtatni, tehát lezártam. Ez meg a jelen és arra szeretek koncentrálni, ami most van és akivel most együtt vagyok/leszek. Mondom ezt fiúként. Engem sem érdekel ilyen szinten az adott csaj múltja. Jó, nyilván ha kiderülne, hogy a fél város átment már rajta, akkor gyorsan kiábrándulnék belőle, de amúgy nem érdekel. Most velem van, mit izgasson kivel volt előttem?
Az meg, hogy kutakodsz a másik telójában, ahogy az 1-es is írja valóban gáz és bunkóság. Neked hogy esne ha a csaj leselkednek a te mobilodban?
És hogy mit tegyél?: Ha ennyire nincs meg benned a bizalom a lány irányába, akkor felesleges ezt tovább erőltetni, keress mást, akiben meg tudsz bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!