Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen okból lehetett?
Egy bandában én és egy srác egyutt voltunk kb 5hónapig de aztán vége lett, és ma poénkodtuk(sértődés nélkül szoktunk egymásnak olyanokat mondani hogy pl:a rák egye ki a beledet stb...) és mondta nekem a srác, hogy szakadjon szét a szíved. Én pedig halkan mondtam,alig hallhatóan, hogy az már ketté van, majd eltelt egy pár perc és megkérdezte, hogy miért??
Aztán utaltam rá, hogy miatta amire nyilván rá is jött és elkezdett ott minden félét kérdezősködni, hogy miért nem gyógyult már be a szíved miattam?lassan 1 éve miert nem lépsz túl rajtam? meg hogy:Milyen voltam(a fiú)akkor amikor együtt voltunk pl:augusztusba és milyen voltam(ismét a fiú)amikor már romlott a kapcsolatunk októberben.
Elmondtam neki szépen az én véleményem, majd pár perc után annyit mondtam, hogy:Inkább nem mondok semmit. mire meg elkezdte mondogatni, hogy deeedee mondd már.
Elmondtam, aztán meg ő csinálta ugyan ezt.
Ez miért lehet??
Szimpla kiváncsiság.
Ha igaz szerelem lett volna, akkor nem 5hónapig tartott volna szerintem. Bár kitudja, lehet a jövőben még együtt lesztek, sose tudni, de az én véleményem az hogy 5hónap jóformán semmi, persze hetekhez képst sok, de évekhez képest semmi.
Várj pár napot hátha átmegy rajta a puffaszkodás, és ha nem akkot kérdegd meg tőle hogy miért éy mire húzta fel az orrát hogy nem szól hozzád.
Meg kell beszélnetek, tisztázni kell és lehetőleg kulturáltan és ha lehet csunya, szivatásos vicces jelzők nélkül, hogy később aztán ne sértődjön meg egyikőtök se,és ne legyen félre értés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!