Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Össze tudok-e jönni egy 12....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze tudok-e jönni egy 12. es lánnyal?

Figyelt kérdés

Visszahúzódó vagyok és nem nagyon volt még lánnyal hosszabb kapcsolatom. Nekem megtetszett egy 12. es lány és nemtudom hogy neki szimpatikus vagyok szerintetek hogyan próbálkozzak nálla és sikerülhet-e?

és fiatalabb vagyok nálla

Milyen tippeket ajánlotok hogy hogyan kezdjek neki?

2022. máj. 16. 23:09
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem írj rá nyugodtan. Nem kell parázni miatta, jobb helyzetben is vagy, mert ugye a lány már nem fog ott tanulni, a visszautasítástól sem kell félni.

Kezdésnek mondjuk reagálhatsz is egy friss képére amit kitett a napjára, vagy egyebek. Utána kérdezősködhetsz az érettségiről, milyen volt, milyenre sikerült, szeretne-e továbbtanulni, ilyesmik.

2022. máj. 16. 23:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Még azt kihagytam hogy lehete marad ötöd évre is
2022. máj. 16. 23:23
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Úristen én nagyon hülye vok. Úgy értettem hogy egy 12eves lánnyal akarsz összejönni. De már ertem.
2022. máj. 17. 05:14
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Te nem. Mert nem vagy hozzá elèg magabiztos.
2022. máj. 17. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
9%
Az ezotéria rovatban ingyenes ma a csontot vetés - abból kiderülhet egy csomó minden.
2022. máj. 17. 16:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Mennyivel vagy fiatalabb?

Mert haverkodni azt lehet vele persze, de ha mondjuk már két évvel vagy fiatalabb, akkor szerintem már nem jönne össze veled.

Ilyenkor még akár egy év is sokat számít.

2022. máj. 22. 16:21
 7/7 Roboko123 válasza:
100%
A lányok tutira buknak rád haver. Toljad vacekot vakarjad a pacekot tesa vagy örökre.
2022. máj. 22. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!