Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze tudok-e jönni egy 12. es lánnyal?
Visszahúzódó vagyok és nem nagyon volt még lánnyal hosszabb kapcsolatom. Nekem megtetszett egy 12. es lány és nemtudom hogy neki szimpatikus vagyok szerintetek hogyan próbálkozzak nálla és sikerülhet-e?
és fiatalabb vagyok nálla
Milyen tippeket ajánlotok hogy hogyan kezdjek neki?
Szerintem írj rá nyugodtan. Nem kell parázni miatta, jobb helyzetben is vagy, mert ugye a lány már nem fog ott tanulni, a visszautasítástól sem kell félni.
Kezdésnek mondjuk reagálhatsz is egy friss képére amit kitett a napjára, vagy egyebek. Utána kérdezősködhetsz az érettségiről, milyen volt, milyenre sikerült, szeretne-e továbbtanulni, ilyesmik.
Mennyivel vagy fiatalabb?
Mert haverkodni azt lehet vele persze, de ha mondjuk már két évvel vagy fiatalabb, akkor szerintem már nem jönne össze veled.
Ilyenkor még akár egy év is sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!