Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek össze lehet jönni egy lánnyal úgy hogy nem csokolózunk?
2es. Egyet értek.
Nem melegecske vagy? Csak sétatársat szeretnél?
Szerintem nem arrol van szo hogy nem akarsz, hanem arrol hogy félsz tőle mert ismeretlen. Hidd el, ha ott lesz a megfelelő lány, kívánni fogod a csókot. Teljesen mas látni meg átélni. Neked az elsőn kell túlesni és állandóan csókolózni akarsz majd
Amugy nem, nem lehet csok nelkul összejönni, senkivel, max nagyon szélsőséges hívőkkel, akik azzal is várnak ah esküvőig
Szerintetek össze lehet jönni egy lánnyal úgy hogy nem csokolózunk? - Nem igazán.
Ha valakivel nem akarsz csókolózni, akkor egyszerűen nem kívánod eléggé, azaz nem is érdemes összejönnötök.
Nem vagyok meleg, a szexet kivánnám vele de a csókot nem, akik régebben is tetszettek nem csokoloztam volna velük.
(na mindegy engem így kell elfogadni, köszönöm a válaszokat!🥴)
Mentalista undorodsz a csóktól?
Volt olyan akivel elképzelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!