Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmasnak talál engem? Érdemes még próbálkozni?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik. Már 9. óta egy tátsaságban vagyunk, egészen jóban vagyunk. Sokat olvas, de ettől függetlenül társasági és sok emberrel beszélget. Viszont azt vettem észre, hogy amikor én mandok neki valamit abból sosem alakul ki hosszú beszélgetés, viszont a múltkor megtudtam, hogy 3 másik sráccal órákat dumált suli után. Velem ennyire nincs meg neki a közös hang? Vagy amikor mutatok neki egy mémet, vagy mondok valami vicceset csak mosolyogva bólógat. Egy darabig csak azt hittem visszafogott, de szoktam látni, hogy másokon meg hangosan nevet. Un engem? Mert jóban vagyunk, de se hosszasan beszélgetni nem tudok vele, se megnevettetni. Amikor megkérdezem, hogy nem tetszik neki a mém amit mutattam csak annyit mond, hogy olvas és arra koncentrál. Hogyan tudnék még próbálkozni?2022. máj. 16. 16:58
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy az órákon azért ül melléd, mert jó tanuló vagy, és tudja rólad írni a dolgokat. Gimiben volt egy jó csaj, király melle volt, mindenki csorgatta a nyálát. Mindig mellém ült matekon, fizikán, kémián, én meg el voltam szállva, hogy biztos tetszik, de utána meg láttam csókolózni egy fölöttünk járó kondis kigyúrt f@sszal.
Kiderült, hogy azért ült mellém ezeken az órákon mindig, hogy rólam lesse a feladatokat, meg a dolgozat eredményeit.
Nab..meg.
12/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan jó tanuló, ő sokkal jobb nálam,de szokott nekem órákon segíteni.
2022. máj. 18. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!