Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdeményeznétek egy olyan lánnyal aki ugyanabba a suliba jár mint ahová én?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 16:37
1/8 anonim válasza:
Talán menj oda hozzá? Azért annyira nem bonyult... Amúgy hanyadik évfolyamra jártok? Vagy esetleg évfolyamtársak vagytok?
3/8 A kérdező kommentje:
Én 10. Ő nyelvi évfolyamra jár. A két terem 5 méterre van
2022. máj. 9. 16:49
4/8 anonim válasza:
Nezz at a terembe szunetben, ha nem mersz egyedul akk haverokkal, beszelgessetek par emberrel, a kiszemelt csajjal is, elso lepesnek tokeletes
5/8 anonim válasza:
Én jártam 2 lánnyal a giminkből. Mindkettővel valamilyen sulis esemény alkalmával kezdtem el beszélgetni. Az egyiket egy nyelvi versenyen ismertem meg, amikor busszal utaztunk. A másikat pedig valamilyen sulis buli alkalmával. Talán szecskaavató vagy hasonló volt. Mindkét esetben csak odamentem és elkezdtem velük beszélgetni random dolgokról. Az események után már szünetben is átmentem a termükbe és ott is dumáltunk, aztán egyszer elhívtam őket randira. Nálam így sikerült.
6/8 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy melyik suliba jár
7/8 anonim válasza:
#6 Mit kérdezzen ezen, mikor egy suliba járnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!