Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van még így valaki rajtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még így valaki rajtam kívül...?

Figyelt kérdés

Én nagyon vágyok egy barátnőre, de egyáltalán nem próbálkozok és inkább beletörődök, hogy úgysem sikerül...mert nincs önbizalmam egyáltalán.

Sokszor látok olyat, hogy tőlem sokkal csúnyàbb fiúknak olyan csinos meg olyan bomba jó csajaik vannak, hogy tátva marad a szàm...

De én ugy érzem nekem nem lesz önbizalmam sosem, hogy legyen bátorságom oda menni egy lányhoz és pl: elhívni valahová...

Nem vagyok ronda pedig nem nagyon van önbecsülésem.

2022. máj. 4. 00:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan vannak így, nem vagy egyedül. Én azt mondom ne légy félénk, és ha tetszik egy lány, próbálkozz be nála ! A lányok nagyon ritkán kezdeményeznek, általában arra várnak, hogy a fiú tegye meg az első lépést, és ha az nem történik meg, akkor azt hiszik, hogy csak egyoldalú a dolog.
2022. máj. 4. 06:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Fejlesztened kell magadat, kúlönben sosem fog sikerülni.
2022. máj. 4. 07:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nincs önbizalmad felesleges is belekezdeni a barátnő keresésbe, mert csak féltékenységet fog szülni, tudom miről beszélek, mert velem megtörtént. Kis önbizalmam van, lett nagy nehezen egy barátnőm és aztán féltékeny voltam megállás nélkül és be akartam őt emiatt korlátozni. Megunta és szakított velem, teljesen jogosan. Azóta eszem ágában sincs barátnőt keresni. Ne kövesd el ugyanezt a hibát, előbb az önbizalmadon javíts.
2022. máj. 4. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

"sokkal csúnyàbb fiúknak olyan csinos meg olyan bomba jó csajaik vannak"

Ebből látszik, hogy megoldható a dolog. Már csak dolgozni kell rajta.

Még egy: a "tőlem sokkal csúnyàbb" kifejezést NAGYON GYORSAN felejtsd el, tanulj meg rendesen magyarul, mert emiatt is otthagyhatnak. Most gondold el: rád néz egy lány, elkezd beszélgetni veled, és akkor hagy ott, amikor egy ilyet mondasz neki... engem a guta ütne meg ott helyben.

2022. máj. 4. 10:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pont igy vagyok lány lettemre. Minden velem egykoru lanynak már barátja van, együtt járnak mindenhova nekem meg sehol😂 csak sodrodok az arral.

6 eves kapcsi utan :))) de eljon a mi idonk is. Pacsi😂😘

2022. máj. 4. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Változtatnod kell ezen. És sajnos az önbizalomhiány pont olyan amin úgy a legkönnyebb változtatni, ha belevágsz. (Ezt tapasztalatból mondom) Szóval szerintem, ha legközelebb van valaki olyan, akkor próbálj meg beszélgetni vele és ha jól alakul, hívd el valahová. Az első után a második már jobban fog menni. Sok sikert!
2022. máj. 4. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

18/L

Ezt a csunya vagyokot felejsd el de nagyon gyorsan. Amint egy ilyet kiejtesz a szadon a lany ott fog hagyni. Tessek szépen magabiztosnak lenni. Ne stresszelj ra egyszer elunk. Kezeld lazan. Csaj beszelgess, nem kell rogton randira hivni csak havedkodj ossze vele, legyenek lany barataid vagy csak 1. Es ha olyan utana mindne alakulni fog. Csak ne stresszelj ra. Es hidd el hogy ertekes vagy, majd valaki meglatja benned ezt

2022. máj. 4. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!