Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még így valaki rajtam kívül...?
Én nagyon vágyok egy barátnőre, de egyáltalán nem próbálkozok és inkább beletörődök, hogy úgysem sikerül...mert nincs önbizalmam egyáltalán.
Sokszor látok olyat, hogy tőlem sokkal csúnyàbb fiúknak olyan csinos meg olyan bomba jó csajaik vannak, hogy tátva marad a szàm...
De én ugy érzem nekem nem lesz önbizalmam sosem, hogy legyen bátorságom oda menni egy lányhoz és pl: elhívni valahová...
Nem vagyok ronda pedig nem nagyon van önbecsülésem.
"sokkal csúnyàbb fiúknak olyan csinos meg olyan bomba jó csajaik vannak"
Ebből látszik, hogy megoldható a dolog. Már csak dolgozni kell rajta.
Még egy: a "tőlem sokkal csúnyàbb" kifejezést NAGYON GYORSAN felejtsd el, tanulj meg rendesen magyarul, mert emiatt is otthagyhatnak. Most gondold el: rád néz egy lány, elkezd beszélgetni veled, és akkor hagy ott, amikor egy ilyet mondasz neki... engem a guta ütne meg ott helyben.
Én pont igy vagyok lány lettemre. Minden velem egykoru lanynak már barátja van, együtt járnak mindenhova nekem meg sehol😂 csak sodrodok az arral.
6 eves kapcsi utan :))) de eljon a mi idonk is. Pacsi😂😘
18/L
Ezt a csunya vagyokot felejsd el de nagyon gyorsan. Amint egy ilyet kiejtesz a szadon a lany ott fog hagyni. Tessek szépen magabiztosnak lenni. Ne stresszelj ra egyszer elunk. Kezeld lazan. Csaj beszelgess, nem kell rogton randira hivni csak havedkodj ossze vele, legyenek lany barataid vagy csak 1. Es ha olyan utana mindne alakulni fog. Csak ne stresszelj ra. Es hidd el hogy ertekes vagy, majd valaki meglatja benned ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!