Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gyorsaan Segítség! Valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorsaan Segítség! Valaki beszéljen a fejemmel! Miért van ez velem?

Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden a lényeget leírni. Én 18 éves fiú vágyok, volt egy 14 éves barátnőm. Jól ment minden, szép volt minden. Volt egyszer egy hetes szünet köztünk mert a lány nem tudta hogy ki a fontosabb neki, én vagy a 15 éves osztálytársa. Engem választott, újra ment minden rendesen. 2 hónap múlva , szakított velem az osztálytársa miatt. A lànnyal sok minden köt össze minket ezért nem tudom kerülni, pl. gitár órák, tànc órák, egy iskola, egy falu. 3 hónap alatt kezdtem, nehezen feldolgozni a szakítást. Párszor tettem magamban kárt (vertem a falat) aminek belátom, nem sok értelme Van, de valahogy le kellett adni a dühömet csendben. Ma ráírtam a lányra hogy szedje le instagramról azt a képet amin velem táncol. Leszedte, ezek után kicsit még beszélgettünk. Nekem az jött le a beszélgetésből, hogy nem bánja azt amit csinált, nem is érzi mit tett. Bocsánatot se kért az egészért. A komoly beszélgetés utàn letiltott instagramról és facebookon is beállította hogy ne lássam mikor elérhető és hogy mit posztolt ki. Újra sikerült elő törnie bennem mindennek. Miért csinálja ezt velem? Mit ártottam neki hogy a 15 éves nyeke-nyoka csontváz gyerek kell neki? Mindent megadtam neki, ajándékokat vittem neki, bókoltam, kedveskedtem. Neki mégis egy komolytalan meleg gyerek kell? Nekem ő volt az első, eszméletlenül szerelmes vagyok belé. Próbáltam azt mutatni hogy nem érdekel már. De nem érdekli, ő utál Engem. Nem tudom mit tettem, de utál. Feljöttek bennem az emlékei, az illata, egyszerűen mindene. Miért van ez velem Újra? Már kezdtem magam túl tenni rajta. Miért esek vissza? Meddig fog gyötörni? Miért kell nekem 18 évesen pont egy ilyen 14 éves kislány? Miért lettem belé szerelmes? Az elején barátságnak indult és ez lett. Miért? Remegek, ver a víz, szédülök, fáj a fejem. Nem tudom mit tegyek magammal. Legszívesebben szétvernék valamit de megígértem a szüleimnek hogy többé nem teszek magamban kárt. Mit csináljak? Miért van ez velem? Miért pont velem és nekem miért pont ö kell? Miért csinálom ezt? Miért nem tudom magamat túl tenni rajta? Tudom hogy 14 éves és éretlen de hogy legyek túl rajta egyszerűen ha szeretem?? Tudom hogy nem kéne ezt csinálnom, tovább kéne lépnem de nem megy.. Áaaa segítsen valaki kérlek, gyorsan! Szétver az ideg!!!

2018. jún. 25. 01:14
 1/9 anonim válasza:
100%

Azért van ez veled újra, mert képtelen vagy felfogni.

Ne függj ennyire tőle, kilése az,hogy sok csaj van, de ez az igazság. Sok közös program, érdeklődés miatt kicsit függsz tőle és ezért nehéz.

"...14 éves és éretlen..." "kislány" Igazából mélyen te is tudod,hogy nem ő az, akit a sors "örökre" szánna neked. Keress új hobbit, új barátokat(inkább féfiakat egyelőre) és kész.

2018. jún. 25. 01:39
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Röviden nézzd magad annyiba, hogy ne tedd tönkre magad olyan miatt, aki lemondott rólad. Tudom hogy nehéz meg közhely de nem érdemel meg ha nem tudja értékelni mit teszel érte. Ne keresd, csak nehezebben gyógyulsz. Ahogy telik az idő jobb lesz.
2018. jún. 25. 01:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előttem valaszolóknak igazuk van. Már bocsáss meg de egy "szaros" 14 éves akinek éppen, hogy meg van a 8 általános nehogy kibabráljon egy majdnem felnőtt férfival. Ted magad túl. Elhiszem hogy első meg stb. de fogsz jobbat találni. Ott lesz pl. az egyetem (feltéve ha mész egyetemre) egy csomó érett lánnyal fogsz találkozni. Nekem hihetsz 24F
2018. jún. 25. 02:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Kis távollét után már nem fognak érdekelni ezek a kérdések, már nem fognak kelleni ezekre a válaszok. Az indok pedig, hogy miért azt a srácot választotta, hát.. nem szükségszerű neked megtalálni erre a választ. Sportolj, vagy add ki magadból ahogyan tudod, de ne erőszakkal. És nem baj, ha nem tudsz gyorsan túl lépni, nyugodtan add ki a dolgokat, nehogy később legyen ebből baj. De idővel próbáld meg elfogadni a dolgokat. Tekintsd úgy, mint egy régi könyvet egy régi fejezettel. Újra olvashatod ha gondolod, de ugyan azt már nem élheted át, mint amikor elsőnek olvastad. Ez egy olyan dolog, amit nem kaphatsz vissza, mondhatni. Tudom, ez szomorúan hangzik, de hidd el, sajnos tényleg így van, és az idő rengeteget fog segíteni. Hogy mennyi idő fog kelleni, azt meg senki sem fogja tudni neked megmondani, csak is te érzed majd. De a gyakori találkozások nem fogják megkönnyíteni a dolgod.

Nem akarok túl pesszimista lenni félre ne érts, de abból ítélve amit írtál, részéről lezárt ez a dolog. Persze mondhatod, hogy hát ez így nem igazságos, de rengeteg olyan dolog van, ami úgyszintén nem igazságos. Nem is kell, hogy feltétlen megértsük ezeket a dolgokat.

2018. jún. 25. 03:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azzal hogy ha össze-vissza szidod a 15 éves fiút, te nem leszel jobb. Annyi ilyen van, hogy na akkor oltogassuk az új párját azzal hogy hogyan néz ki, én sokkal jobb vagyok pedig. Számít ez? Láthatóan nem. És ha ez a lány fülébe jut, csak még jobban mérges lesz rád. Egyébként, hidd el hogy sok az a 4 év! Egy 14 éves lánynak nem olyanok az igényei, mint egy 18 évesnek, lehet hogy neki pont megfelelő, ahogy közte és a 15 éves között alakulnak a dolgok, hiszen kb. egy szinten vannak.
2018. jún. 25. 11:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarom oltogatni, de ő tényleg melegeket lájkolgat instagrammon. A lány magasabb mint a srác, meg talán a hangja is mélyebb. Próbálom magamat túl tenni rajta, de nehéz. Nem tudom miért bánik velem így. Egyszer én vagyok neki a legfontosabb, szerelmi bánata van, idegesíti ha én más lányokkal beszélgetek aztán amikor találkozunk még ő flegmáskodik, bunkózik velem. Pedig ő csinálta ezt az egészet. Miért ilyen? Hogy tegyem magamat túl rajta gyorsabban? Nem birom..
2018. jún. 25. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
#3 vok. Sok veled egykorú szép szingli lány van. Próbálj meg velük ismerkedni. Anno engemet is elhagyott a barátnőm és énis vertem a falat plusz a palijának is bevertem az orrát. De nem változtatott semmin. Elkezdtem ismerkedni más lányokkal és sikerült eggyel összejönnöm akit azóta is nagyon szeretek. Ha csak szenvedsz és nem cselekedsz akkor ne várj csodát. Szard le, mint én anno. Amint mondtam egy felnőtt férfi vagy. Egy kis 15 vagy 14 éves nehogy padlóra küldjön téged. Mi lesz veled később? Szóval fogadd meg a tanácsom és szerezz másik lányt. Ha van vmi problémád nyugodtan írhatsz privátba. Majd helyre rakjuk az életed.
2018. jún. 25. 13:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű nem? Legyél együtt más nővel.
2018. jún. 27. 12:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted.. én másfél hónapja szakítottam a szintén 14 éves barátnőmmel. 17 éves vagyok.. Idővel minden jobb lesz, és kilábalsz az egészből. Fogd fel tapasztalatnak. Nem kezdesz többször ilyen fiatal lányokkal, mert mostmár tudod hogy éretlenek és nem tudnak egy kapcsolatot kezelni.. az enyém is ezért ért véget. És tudom, hogy ő nem érzi a súlyát annak amit tett.. és már mással van.. de majd visszakapja az élettől. Tedd azokat a dolgokat amiket szeretsz. Foglald el magad, tereld el a figyelmed. Idővel minden jobb lesz.

Kitartás! 💪

2018. aug. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!