Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsaan Segítség! Valaki beszéljen a fejemmel! Miért van ez velem?
Azért van ez veled újra, mert képtelen vagy felfogni.
Ne függj ennyire tőle, kilése az,hogy sok csaj van, de ez az igazság. Sok közös program, érdeklődés miatt kicsit függsz tőle és ezért nehéz.
"...14 éves és éretlen..." "kislány" Igazából mélyen te is tudod,hogy nem ő az, akit a sors "örökre" szánna neked. Keress új hobbit, új barátokat(inkább féfiakat egyelőre) és kész.
Kis távollét után már nem fognak érdekelni ezek a kérdések, már nem fognak kelleni ezekre a válaszok. Az indok pedig, hogy miért azt a srácot választotta, hát.. nem szükségszerű neked megtalálni erre a választ. Sportolj, vagy add ki magadból ahogyan tudod, de ne erőszakkal. És nem baj, ha nem tudsz gyorsan túl lépni, nyugodtan add ki a dolgokat, nehogy később legyen ebből baj. De idővel próbáld meg elfogadni a dolgokat. Tekintsd úgy, mint egy régi könyvet egy régi fejezettel. Újra olvashatod ha gondolod, de ugyan azt már nem élheted át, mint amikor elsőnek olvastad. Ez egy olyan dolog, amit nem kaphatsz vissza, mondhatni. Tudom, ez szomorúan hangzik, de hidd el, sajnos tényleg így van, és az idő rengeteget fog segíteni. Hogy mennyi idő fog kelleni, azt meg senki sem fogja tudni neked megmondani, csak is te érzed majd. De a gyakori találkozások nem fogják megkönnyíteni a dolgod.
Nem akarok túl pesszimista lenni félre ne érts, de abból ítélve amit írtál, részéről lezárt ez a dolog. Persze mondhatod, hogy hát ez így nem igazságos, de rengeteg olyan dolog van, ami úgyszintén nem igazságos. Nem is kell, hogy feltétlen megértsük ezeket a dolgokat.
Átérzem a helyzeted.. én másfél hónapja szakítottam a szintén 14 éves barátnőmmel. 17 éves vagyok.. Idővel minden jobb lesz, és kilábalsz az egészből. Fogd fel tapasztalatnak. Nem kezdesz többször ilyen fiatal lányokkal, mert mostmár tudod hogy éretlenek és nem tudnak egy kapcsolatot kezelni.. az enyém is ezért ért véget. És tudom, hogy ő nem érzi a súlyát annak amit tett.. és már mással van.. de majd visszakapja az élettől. Tedd azokat a dolgokat amiket szeretsz. Foglald el magad, tereld el a figyelmed. Idővel minden jobb lesz.
Kitartás! 💪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!