Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljek még vele?
Figyelt kérdés
Ma ráírtam egy lányra, pár percen belül válaszolt. A beszélgetésünkben én kérdezgettem tőle ő válaszolt, de nem csak 1 szavakat, hanem kifejtve. Beszélgettünk a zenei ízlésünkről és kicsit az iskoláról. Milyen témákról beszélhetnénk idegenként? Nem egy városban lakunk, de még soha nem is találkoztunk.2022. máj. 3. 19:47
1/2 anonim válasza:
Akármiről. Ez benne a jó. Nem ismeritek egymást, egymár környezetét, barátait, ezért sokkal őszintébbek tudtok lenni a másikkal.
Például; Iskola, Tanárok, Barátok, Neked mi a kedvenc tantárgyad?
Család, Testvérek, Te milyen házban laksz? Van háziállatod?
Mikor születtél? Mi a kedvenc színed/kajád/filmed? Miért?
2/2 anonim válasza:
Ahogy az elso irja,ugy van.
De ha talalkoztok minden jon egymas utan!Semmi ertelme eltervezbi hogy errol,arrol es amarrol beszelgettek majd mert nem ugy lesz,es tenyleg jon majd magatol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!