Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy olyan fiúba akivel nem vagyok jóban, mit tegyek? Többi lent!!

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba akivel lassan 2 hónapja nem beszélek.

Eléggé összevesztünk, és ezért nem beszélünk, és sajnos eléggé haragtartó.

Mondhatni egy helyen lakunk de mégsem merek neki köszönni ha mondjuk az utcán összetalálkozunk, vagy esetleg az iskola folyósolyán ha mondjuk elmegyünk egymás mellett.

Instagrammon rengeteget beszéltünk régebben, és ugye az összeveszés miatt már írni sem merek neki..

Félek hogy csak flegmázna, vagy bunkón válaszolna bármire is.

Tudja jól hogy többet érzek mint barátság amit szerencsére jól fogadott.

De mit tegyek azért hogy kibéküljünk? Vagy mit tegyek hogy esetleg felkeressen és elkezdenénk újra beszélni, esetleg találkozgatni?

2022. máj. 2. 16:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudja,akkor lepett volna mar ha barmit is szeretne…

De szerintem koszonj neki,mert azt gondolja lehet h haragszol ra vagy valami.

2022. máj. 2. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Csak írj annyit, hogy talizzatok, mert szeretnéd vele megbeszélni a dolgokat.

Amúgy az nem mindegy, hogy min vesztetek össze.

2022. máj. 2. 17:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

1) ha tudja, hogy többet érzel és nem tesz semmit akkor most már maximum barátok lehettek

2) miért vesztetek össze? Mert nem mindegy, mert ha lehet, akkor ki kéne békülnetek, aztán majd meglátod.

2022. máj. 2. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:
24%
ez egy bántalmazó kapcsolat előszobája
2022. máj. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!