Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemet 8 éve boldogítom kpop fanként.. nincs vele baja, csak nem hallgatunk közösen zenét :D
Bár nem tudom, hogy a mostani tini lányok milyen fanok. Én 10 éve vagyok rajongó.
Én hosszú évek óta vagyok együtt a párommal, és a mai napig hallgatjuk együtt a zenéjüket, még kedvencei is vannak, és még beszédtémaként is van, amikor magától felhozza.
Ne legyenek az agyatlan, kislányos army-k a normál meg az átlag, mert nem ők azok. Akik visítozva ujjonganak, minden percben róluk álmodoznak, megszállottak, és még azt is őszintén és nyíltan vállalják, hogy bármikor elhagynák a barátjukat értük (igen, sajnos sok ilyet hallottam már...).
Van, akinek van ilyen korszaka, de ilyenek a fiatalok, ezért hívják őket gyerekeknek. Ha ezt nem vagytok képesek megérteni, akkor gondoljátok át mégegyszer, miért is lennétek ti az "okosabb, érettebb, nem-kpop rajongó" emberek.
Egy valamivel idősebb, fiatal felnőtt már jócskán rájön, hogy nem néhány éneklő és táncoló lányból-fiúból áll a világ.
Könyörgöm, ne nézzetek le minden kpop fan-t azért, mert vannak, akik fiatalabbak, gyerekesebbek, kislányosabbak, mint ti, mert nem mindenki ilyen. A nagy részünk nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!