Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a lány?
Van egy lány aki nagyon szimpatikus. Az a helyzet, hogy a suliba tökre rendes meg keresi a társaságom ha úgy van(volt ilyen sulis nap vagy hogy hívják és ott konkrétan egésznap tök jól elvoltunk, beszélgettünk) viszont mikor haza mentem gondoltam rá írok és nem tudom miért de akkor tökre flegmán válaszolt tő mondatokba (kb olyan érzésem volt mintha soha se beszéltem volna vele ezelőtt mintha csak teher lennék neki vagy nem tudom értitek) azóta össze futottunk a suliba és ott megint rendes volt még ő kezdett el hülyéskedi.
Szóval nem tudom, hogy mi van most lehet és vagyok unalmas a neten?(szerintetek mit írjak neki hogy ne legyek az? amúgy se az erősségem az online beszélgetés)
Köszönöm szépen mindenkinek az értelmes választ előre is!
Ha nem előnyöd az online beszélgetés akkor szerintem inkább érdemes személyesen beszélgetni vele. Szerintem nem direkt csinálja, vannak olyan emberek akiknek a szóhasználata és a stílusa ég és föld, teljesen máshogy beszél személyesen mint interneten. Persze ugyanaz az ember, nem változik semmi csak könnyebb félreérteni :D
Ha nem kedvelne téged akkor nem kezdett volna el hülyéskedni sem veled miután összefutottatok.
Ha akarna veled beszélni, akkor beszélne. Egy tinilánynál állandóan ott a teló és írkál rajta rendesen, azt elhiheted.
Suliban elvagytok, eltölti veled az időt mint egy haverral, de nincs benne több (azt senki nem tudja a jövőben lehet-e, de most nincs).
Még ez a jobbik eset, hogy személyesen jól el tudtok beszélgetni. (Manapság ez a ritkább...) Ha nem megy az online, de a társaságod viszont tetszik neki, találkozzatok személyesen suli után.
Szemtől szembe úgyis egyszerűbb mint online. (Értem ezalatt, hogy nincs a "látta de nem válaszol" szindróma, őszinte a reakció stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!