Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Elmondjam neki hogy tetszik?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki az évfolyamtársam, és tetszik, én is fiú vagyok, pár közös óránk van, néha szoktunk beszélni. Fogalmam sincs, hogy ő meleg vagy heteró, de az biztos hogy nem homofób. Tudom, hogy több időt kéne vele töltenem, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, de ez nem megoldható. A barátaimmal viszonylag sok helyre megyünk, viszont ők utálják őt, így oda nem hívhatom meg. Annyira jóban meg nem vagyunk, hogy kettesben meghívjam valahová. Erősen fontolgatom, hogy elmondjam neki hogy tetszik. Ez megoldható lenne mert néha egyedül szokott hazasétálni, akkor meg tudnám mondani neki vagy meg is írhatnám. De nem tudom hogy ennek lenne e bármi értelme. Mitévő legyek?

16/F

2022. ápr. 19. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Néha beszéltek csak, tehát alig ismered, és így akarsz neki szerelmet vallani?

Valahogy mégis meg kell oldanod hogy többet legyetek együtt, hogy legalább rendesen megismerjétek egymást.

2022. ápr. 19. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nem ártana megtudni egyáltalán meleg-e, kezdésnek.
2022. ápr. 19. 22:50
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
sztem hivd el kettesbe
2022. ápr. 19. 23:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért viszonylag jól ismerem. Viszont nem tudom hogy hogyan deríthetném ki, hogy meleg~e?
2022. ápr. 19. 23:24
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
#4 Szerintem nem úgy próbáld kideríteni, hogy bevallod neki, hogy tetszik.:/
2022. ápr. 19. 23:27
 6/12 anonim ***** válasza:
83%

hívd el és majd alakúl , úgyis látod rajta hogy mizu meg a jobban megismerés alatt . ne támadd le hogy te meleg vagy mert én igen és szerelmes beléd . még ha meleg is megriasztanád ezzel.

mondom hívd el talizni kettesben mondjuk suli után és ha úgy érzitek mindketten hogy jól kijöttök egymással akk minden jön magától . ne siesd el.

3mas voltam 17f

2022. ápr. 20. 02:41
 7/12 anonim ***** válasza:
70%

Egyedül megy haza suli után!

Szegődj mellé. Hívd meg egy fagyira.

Pl. még abból is kideríthetsz valamit, ha nyalja a fagyit, és merevebben nézed, elgondolkodva.

Rákérdez, hogy mit nézel, akkor burkoltan megjegyezheted, hogy tetszik a nyelvjátéka.

Tényleg úgy tudsz kideríteni róla bármit, ha kettesben vagytok, megismerítek egymást, bezélgettek. Pici célzásokból sokmindent megtudhatsz, ha figyeled a reakcióit.

De, ahogy többen is írják, ne kapkodd el.

2022. ápr. 20. 07:28
 8/12 MemoTube98 ***** válasza:
78%
#7 Igazat beszél!
2022. ápr. 20. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
A leglogikusabbnak tünik, ha beszélsz vele négyszemközt. Ne derogáljon, és híjad meg egy kávéra, vagy amire futja....
2022. ápr. 20. 23:24
 10/12 NTBS ***** válasza:
93%
Igen, mert így sose derül ki mi lehetne belőle.
2022. ápr. 23. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!