Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz?

Figyelt kérdés

Van egy lány..............

Találkoztunk én 17 éves ő oedig 16 és megtirtén az első csók és ugye higy szerelmet vallotam neki.

És nagyon izgulós vagyok és elérzékenyultem egy kicsit szerintetek ez mennyire gáz.

Sajnos engem nagyon bánt mert nem vagyok ennyire érzékeny de most az voltam és nehogy ilyen "anyámasszony katonáhának " nézzen.

2022. ápr. 19. 15:35
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Attól is függ milyen a viszonyotok, mióta ismeritek egymást, ő hogyan érez. Kínos tud lenni, inkább azt mondanám.
2022. ápr. 19. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, semmi baj nincs ezzel. Ilyen vagy, így fogadjon el, ha elfogad.

A helyesírásod gázabb, hacsak nem izgultál nagyon.

2022. ápr. 19. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes lenne tudni, hogy az adott helyzetben mit szólt hozzá a lány. Amúgy én 16 évesen imádtam volna egy ilyen szitut :)
2022. ápr. 19. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az, hogy miben vagy még erős azt megmutathatod neki. Azért érzékenyültél el mert neked ez sokat jelent és ha kimutatod az csak egy őszinte érzés arra lehet alapozni meg nem lesz ez mindig így szerintem ez nem baj és neki is tetszeni fog ha látja mert akkor tudja oda vagy érte !!
2022. ápr. 19. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem (F) nem gáz, de kérdés, hogy a lány mennyire tolerálja ezt. A személyiségétől függően lehet, hogy kirázta a hideg, de az is bőven lehet, h értékelte, hogy ennyire elöntöttek az érzelmek. Valószínűleg egyáltalán nem gondolkozik rajta annyit, mint te.
2022. ápr. 19. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!