Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ennyi idő után se tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi idő után se tudok továbblépni?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok. Már több, mint egy éve, hogy szakítottam a barátnőmmel, de így is akarva-akaratlanul is mindig visszatér a gondolataimba,legfőképpen éjszaka. A tudatalattim valahogy mindig őt hozza elő. Azóta volt már egy csomó egyéjszakásom is, de valahogy mindig ugyanoda lyukad ki az elmém. Kezdem úgy érezni, hogy megbolondulok ebbe, hogy nem tudom elfelejteni.

A sztori röviden: Nagyon szerelmesek voltunk egymásba a lánnyal, de egy végzetes hiba miatt, amit én vétettem szakított velem. Szoktam látni őt időnként, de köszönni se szoktunk egymásnak, mert szerintem utál azóta is, amit tettem. Nem megcsalás, de azt nem szeretném elmondani.

Vajon miért nem tudok rajta továbblépni? Miért tér vissza mindig a gondalataimba?

Előre is köszönöm, ha elolvasod, és esetleg válaszolsz is rá.

2022. ápr. 19. 00:13
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Bűntudat. Tudod, hogy rosszat tettél, és bár szeretnéd, nem tudod visszacsinálni.

Ha ilyen sokáig fennáll ez, kérd ki egy tanácsadó vagy pszichológus véleményét.

2022. ápr. 19. 08:06
 2/2 anonim ***** válasza:
76%

Egyetértek részben az előző hozzászólóval.

Valószínűleg megbántad, amit tettél és így akaratlanul is beférkőzik a gondolataidba mindig!

Nehéz lesz, de meg kell próbálnod elfelejteni, akár gondolateltereléssel, más programokkal,barátokkal, akiknek tudsz beszélni erről.

Hasonló helyzeten megyek keresztül én is, hogyha gondolod írhatsz üzenetet, ha ki szeretnéd beszélni magadból

2022. ápr. 19. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!