Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiatalnak marad ki a tiniszerelem az életéből?
Figyelt kérdés
Ezek a kapcsolatok mennyi ideig szoktak tartani általában?
Később még lehet sikerem a lányoknak ha tiniként kb észre sem vettek a lányok?
2022. ápr. 15. 12:19
1/8 anonim válasza:
Egészséges tiniknél beindulnak a hormonok és ez hozza magával az első szerelmet, ami aztán vagy beteljesül vagy nem. Ezek azért nem szoktak örökké tartani, mert a hormonok miatt van aztán gyorsan rájönnek, hogy másképp képzelik el a jövőt és egy tiniszerelemért nem fognak feláldozni mindent. Aki ebből kimarad az nem átlagos tini, valószínűleg későn érő típus, vagy pedig hormonzavara van, vagy mentális problémái. És kis eséllyel lesz később sikeres a magánéletben. Persze változtatni soha nem késő csak minél később kezdesz bele annál nehezebb és annál rosszabbak az esélyeid.
2/8 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van.Viszont rajtad áll hogy mit tartasz fontosnak.De a párkapcsolat is fontos az életben."Ami késik az nem múlik."Néz meg engem.23 éves vagyok s próbálkoztam lányoknál.Sokszor nem sikerült és nem adtam fel és mai napig próbálkozom.De viszont másik célomra figyelek közben a karrieremre.Én nekem ez a két célom.Ne azt csináld minr én csak ha az egyik célod nem sikerül akkor nyugodtan csinálhatod a masodik célodat.Csak ne feledkez meg a párkacsolatról.
3/8 anonim válasza:
Hogyha számszerűen akarjuk nézni, a 12.-es osztálytársaimat végignézve kb. az 1/4-ének nem volt még kapcsolata
5/8 anonim válasza:
Az számít, ha huszonévesen jár valaki tinilányokkal vagy az csak félig ér?
6/8 anonim válasza:
Lassan 18 éves vagyok, eddig szigma életet éltem. Soha nem volt semmim lánnyal, remélem ez meg fog változni..
7/8 anonim válasza:
Sok fiatalnak marad ki a tiniszerelem az életéből? - Nem hinném. Azoknak marad ki (általában), akik bénácskák, vagy nem érdekli őket.
Ezek a kapcsolatok mennyi ideig szoktak tartani általában? - Tökre változó, tarthat hónapokig, de évekig is.
Később még lehet sikerem a lányoknak ha tiniként kb észre sem vettek a lányok? - Az esély megvan rá.
8/8 anonim válasza:
Ami biztos, az az, hogy kevés lánynak marad ki a tiniszerelem. Mivel ők nem kell csináljanak semmit a fiúk meg teszik a dolgukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!