Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebben igaza volt?
Van egy fiú barátom, nekem bejön, de kapcsolata van. 3 éve elcsesztük, randiztunk, de nem jött össze, barátok maradtunk. Csakhogy mostanában kezdett el az jönni aminek 3 éve kellett volna. Amikor náluk voltunk és tanulni próbáltunk, beszéltem hozzá és láttam hogy erekciója volt, miközben nézett rám. Mindig próbál a közelembe férkőzni, mármint fizikailag, de közben mindig közli hogy így meg úgy szereti a párját. Meg hogy kívánja velem a csókolózást, de mivel párja van, nem akar lelkiismeret furdalást. Ennek ellenére szó nélkül letapiz váratlanul, olyankor úgy tűnik, nincs lelkiismeretfurdalása.
Igazaból szajrapusziig jutottunk, de mindig érdekli elméleti szinten hogy lefeküdnék-e vele. Smárolni azért nem mert mert nem akarja hogy belészeressek. Tehát nem akar tőlem semmit a másik csaj miatt, de közben meg egyfolytában jön ram. Megkérdeztem tőle hogy ez most szórakozás-e és azt monsta hogy attól függ ki mennyire veszi komolyan.
Szerintem komolyságtól függetlenül játszik az érzéseimmel. Szerintetek?
Legyen egy kis önbecsülésed, és rendesen tedd helyre, hogy egy életre megjegyezze.
1. Nem játszunk a másik érzéseivel
2. Nem csaljuk meg azt, akivel járunk
3. Gerincesek vagyunk
4. Neked férfi kell, nem csak egy farok.
5. Tanuljon a barátnőjével, közben tapizza őt.
Idióta gyerek ő még! Aztán még te leszel a ribi, ha továbbmész vele, te leszel, aki kikezdett vele. :D
Én úgy elmondanám a barátnőjének, hogy mi az ábra, mint annak a rendje, és utána dobnám a kukába a srácot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!