Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom érezni a kettőt egyszerre?
Figyelt kérdés
A szerelmet és a barátságot.2022. ápr. 11. 12:11
1/6 anonim válasza:
Ugyan az iránt az ember iránt max úgy meg ha nagyon nagyon szereted szerelemből, és mellette annyira passzoltok hogy barátnak is érzed, de akkor is a szerelem lesz az erősebb érzés. Ha pedig a barátod, és bele akarsz szeretni, de nem megy, azt ne erőltesd. Sokaknál nem egyezik a legjobb barát és a szerelem, pár személye.
2/6 A kérdező kommentje:
Épp most szakítottam a legjobb barátommal mert nem vonzódok hozzá és mikor azt mondtam neki hogy szeretem, gondoltam egy idő után kialakul a vonzalom is, de nem így történt, szóval most elveszítettem a legjobb batátomat.
2022. ápr. 11. 12:42
3/6 A kérdező kommentje:
barátomat*
2022. ápr. 11. 12:42
4/6 anonim válasza:
Általában akkor jó egy kapcsolat, ha a párod egyben a legjobb barátod is. Viszont ez fordítva nem igaz, hiába a legjobb barátod az illető, attól még simán lehet, hogy nem tudsz érzéseket táplálni iránta, amivel semmi baj sincs, hiszen nem tehetsz róla. Ahogy ő sem tehet arról, ha ő meg szerelmes beléd. A fiú-lány barátságoknál általában ez szokott lenni, az egyik fél beleszeret a másikba, és ha a másik ezt nem viszonozza, olyankor tönkre szokott menni a barátság. Senki sem hibás, egyszerűen csak szívás az egész szituáció.
5/6 anonim válasza:
Mert a szerelem erősebb érzés, mint a barátság. Ha "csak" barátok vagytok, akkor vagy nem lesz belőle párkapcsolat, vagy ahogy a példád mutatja, maximum rövid életű és komolytalan. Ettől még a szerelmedben is bízol, főleg hogy megosztod vele az életed.
Egyik hozzászólásra reagálva: amit manapság általában elrontanak az emberek, hogy a párjuktól várnak mindent. Szórakoztassa őket, legyen ő a leglazább, legokosabb, legviccesebb, legtájékozottabb, mindenhez értő, mindent tudó, minden iránt érdeklődő személy.
A valóságban viszont ilyen ember nem létezik, de azért is vannak a barátok, hogy lefedjétek egymás szociális szükségleteit.
6/6 anonim válasza:
Egyszerre egy személy iránt nem érezhetsz barátságot és szerelmet is. Ilyen az ember.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!