Az EDA miatt nem fáj annyira a vajúdás, de mi van akkor amikor már a kitolásra nem adnak? Akkor hirtelen újra érezni egyszerre a durva fájásokat, vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 20:41
1/8 anonim válasza:
Nalam pl az EDA nem hatott. 2 oran at probaltak kikeverni azt a tipust, ami erzestelenit vegre. Mire beutott, 10cmre tagultam es lehetett nyomni, es egy masik fajta fajdalom jott ,amire nem hatott ez sem. De! Nem is volt ido gondolkodni ezen, 2 nyomassal kint volt a lanyom. Gondolom a kerdesed akkor "erdekesebb" akinel a kitolas elhuzodik.
2/8 anonim válasza:
Nekem se hatott az EDA. Második szülesmnél az egész klinika fő-fő-fő aneszteziológus professzora próbált jól megszúrni, hiába. De egyébként azt mondták, hogy az EDA a tolófájásokat már eleve nem nyomja el.
3/8 anonim válasza:
*ja, nekem nem volt szerencsém a kitolassal sem: két órán át tartott
4/8 anonim válasza:
EDA nélkül szültem, de az a fajta fájdalom ami kitolásnál van már sokkal-sokkal jobb mint előtte a vajúdás. Tehát ha azt már nem nyomja el, akkor sem szenvedsz annyira. Persze ha előtte hat az EDA és nem fáj vagy csak kicsit, akkor tűnhet durvábbnak ahhoz képest.
5/8 anonim válasza:
Ahhh nálunk nem is adnak a smucigok. Na mindegy. Nekem pl a kitolas sokkal jobban fajt, mint a vajúdás. Pedig piszok sokáig vajudtam.
Szerintem egyébként igen. Ha elmúlik az EDA visszajön a fájdalom.
6/8 anonim válasza:
Ne akarj eda mellett tolófájást. 1. Gyereknél semmi de semmi tolófájást nem éreztem. Alig bírtam kinyomni a gyereket. Mondta a doki, hogy nyomjak, hiába nyomtam minden erőmmel majdnem vákum lett a vége. Sz.nő könyökölte ki belőlem. 2. Szülésig nem tudtam, hogy mi az a tolófájás. Na azt nem nagyon lehet visszatartani. Egyébként pedig nekem az 1 hatalmas inger volt. Nem úgy fájt mint a vajúdás. Második szülésnél is kaptam edát, de nem sokat, csak pislogtam mikor jött az első tolófájás.
7/8 anonim válasza:
Nem is adnak tolófájásra edát. Csak vajúdásra. Hisz ha elnyomná a tolófájást, nem tudnál megszülni.
8/8 anonim válasza:
Engem rábeszéltek az edára, h segít gyorsabban kitágulni. A fájdalmat csak minimálisan enyhítette. Viszont tenyleg gyors volt, sajnos a tolófájásokat egyáltalan nem ereztem, csak egy feszítő érzest a szeméremcsontnál de az folyamatos volt. Így nem tudtam mikor nyomjak, "vakon" nyomtam. Közben folyamatosan emelték az oxiticint, de semmi. Vákum lett a vége.
Nagyon bánom azóta is az edát. Bár nem tudhatom nélküle mi lett volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!