Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet két barát között idővel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet két barát között idővel szerelem?

Figyelt kérdés

Egy fiú és egy lány jó barátok, de mindketten ilyen zárkózott, telefonozós fiatalok. Talán a fiú zárkózottabb.

De a lány ma is felhúzta a fiú dzsekijét, csak úgy, meg mindig együtt mennek a buszmegállóhoz is,meg a suliban is együtt vannak. De még csak barátok.

Lehet ebből több? Milyen más jelei vannak?

2022. ápr. 8. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:
95%

Ez én szerelmi történetem pont ilyen volt. Igaz annak már vége, de az volt életem legszebb párkapcsolata, annak ellenére is, hogy vége lett.

19 F

2022. ápr. 8. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Fiú lány barátság nem létezik
2022. ápr. 8. 18:41
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiú-lány barátságokban az egyik fél mindig többet érez/érzett/érezni fog a másik iránt. Az is lehet, hogy mind a ketten, az is lehet, hogy idővel mind a ketten belátják, hogy nem passzolnak össze, és csak ezért barátok.

Szerintem lehet, hogy a kérdésben említett fiú és lány is idővel összejönnek.

2022. ápr. 8. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz erre igennel vagy nemmel válaszolni. Nagyon helyzetfüggő. Én úgy tapasztaltam, hogy az ilyen esetekben általában a lányon múlik, mert egy fiú többnyire csak akkor "barátkozik" így egy lánnyal, ha érez is valamit. A lányok viszont barátkoznak anélkül is, hogy éreznének többet barátságnál. Szóval a fiúnak kell kezdeményeznie, de fenn áll az esélye annak, hogy a lány visszautasítja és többé nem lesznek barátok.

Én így tapasztaltam.

2022. ápr. 8. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. Sőt, sokszor az a vége.
2022. ápr. 8. 22:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim alapján ritka esetben van egy fiú meg egy lány között csak barátság. Nekem is volt már hogy többet éreztem egy fiú barátom iránt.
2022. ápr. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!