Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet két barát között idővel szerelem?
Egy fiú és egy lány jó barátok, de mindketten ilyen zárkózott, telefonozós fiatalok. Talán a fiú zárkózottabb.
De a lány ma is felhúzta a fiú dzsekijét, csak úgy, meg mindig együtt mennek a buszmegállóhoz is,meg a suliban is együtt vannak. De még csak barátok.
Lehet ebből több? Milyen más jelei vannak?
Ez én szerelmi történetem pont ilyen volt. Igaz annak már vége, de az volt életem legszebb párkapcsolata, annak ellenére is, hogy vége lett.
19 F
Nekem az a tapasztalatom, hogy a fiú-lány barátságokban az egyik fél mindig többet érez/érzett/érezni fog a másik iránt. Az is lehet, hogy mind a ketten, az is lehet, hogy idővel mind a ketten belátják, hogy nem passzolnak össze, és csak ezért barátok.
Szerintem lehet, hogy a kérdésben említett fiú és lány is idővel összejönnek.
Nehéz erre igennel vagy nemmel válaszolni. Nagyon helyzetfüggő. Én úgy tapasztaltam, hogy az ilyen esetekben általában a lányon múlik, mert egy fiú többnyire csak akkor "barátkozik" így egy lánnyal, ha érez is valamit. A lányok viszont barátkoznak anélkül is, hogy éreznének többet barátságnál. Szóval a fiúnak kell kezdeményeznie, de fenn áll az esélye annak, hogy a lány visszautasítja és többé nem lesznek barátok.
Én így tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!