Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szóval van egy fiú, de nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval van egy fiú, de nem tudok beszélni vele?...

Figyelt kérdés
Na, szóval van egy fiú, az egyik osztálytársam, akivel jóba vagyok, viszont egy ideje többet jelent nekem. Nagyjából haladnak a dolgok, viszont egy problémám van, hogy egyszerűen kettesben nem tudok beszélni vele. Észrevettem, hogy régebben, amikor még úgymond csak jóban voltunk, vagy barátszerűek voltunk, akkor sokkal jobban tudtam vele beszélni, mert ha úgy reagált, hogy ez fura, vagy kínosnak tartotta ezt, akkor nem annyira érdekelt, viszont úgy is jóba voltunk, most viszont már parázok vele kettesben lenni, hogy nehogy valamit elszúrjak, vagy ilyesmi, tudtok segíteni, hogy hogy kezdjek egy beszélgetést, ami hosszabbá is alakulhat, és nem fogyok közbe ki a szavakból, vagy valami ilyesmi tanácsokat? Előre is köszi :)

#fiúgondok
2022. ápr. 5. 23:08
 1/8 A kérdező kommentje:
Viszont társaságban valahogy megnyugodok, akár, már ha 3asban vagyunk, mert akkor már tudom, hogy nem fog kihalni a beszélgetés
2022. ápr. 5. 23:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj olyan helyzetet teremteni, ahol kettesben tudtok lenni. Nekem az exem az osztálytársam volt, és próbáltam úgy csinálni, hogy kettesben legyünk. Pl: ha ki kellett menni futni tesin, direkt próbáltam az ő tempójába futni. Vagy bármikor, amikor volt alkalmam odamentem hozzá, mindig volt valami amivel odamentem. De arra készülj fel, hogy ha esetleg összejön és szakítotok, az nagyon megtudja mérgezni az elkövetkezendő sulis éveket, amiket még együtt fogtok tölteni.
2022. ápr. 5. 23:13
 3/8 A kérdező kommentje:
koszi, az a gondom, hogy mivel félek, hogy elszúrom a beszélgetést, vagy kifogyok a témából, inkább kerülöm, hogy kettesben legyünk, és amúgy az összejövés az még azért egy távoli fogalom :D, de inkább összejövök vele és fenn áll a veszélye, hogy szakítunk, mint hogy még 4 évig ne történjen semmi
2022. ápr. 5. 23:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Le kell győznöd a félelmedet. Az legyen előtted, hogy egy másik lány talán nem vár ennyit...
2022. ápr. 6. 06:45
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Még fiugondok keseredjen el a fejed
2022. ápr. 6. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

A beszélgetés legjobb motorja a kérdés. Nem kell mondanod semmit, ha jól kérdezel. Ennek az a trükkje, hogy mindig az előző válasz miértjére kérdezel rá. Pl.:

- Hogy tetszett a tegnapi törióra?

- Unalmas volt.

- Miért? Nem tetszik Mátyás király?

- Deee, csak a tanár unalmasan mondja el.

- (Miért), Nem poénkodik legalább?

- De, irtó sz@r vicceket mond.

- (Miért) szarok a viccei, mondj már egyet!

Stb. stb. Mindig a "miért" visz előre.

2022. ápr. 6. 20:52
 7/8 A kérdező kommentje:

#4 koszi, de nem hiszem, hogy benne lenne mas lany a dologban.

#6 koszonom szépen

2022. ápr. 9. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Szívesen, sok sikert! :) (#6)
2022. ápr. 10. 03:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!